Få Innovationen att växa! Bidagsfinansiering för innovationsföretag

Date: 2018-06-15
Time: 8:00 AM - 11:00 AM
Location: Uminova Innovation, Köket, frukostmöte
The event is for: students - employees

Varför? Varje dag föds nya idéer, innovationer och företag. Vissa lyckas, men inte alla. Några kunde ha gjort avtryck och lyckats om de fått rätt stöd och muskler.

EUs SME-instrumentet är ett finansiellt stöd- och bidragsprogram som fokuserar på högteknologiska och kunskapsintensiva företag med tillväxt- och internationaliseringsambitioner. Målet är att bygga Europas nästa innovationsledare.

Hur? EU-bidragsfirman GAEU Consulting har skrivit 57 beviljade ansökningar till Horizon 2020 SME-instrumentet. Nu kommer succé-teamet bakom framgångarna till Umeå för att förklara hur du lyckas med din ansökan.

Vad: Ett praktiskt frukostseminarium om aktuella bidragserbjudanden till innovationsföretag inom bland annat IT, miljöteknik och hälsa.

Henrik Johansson, huvudprojektledare i SenzaGen, som beviljats 24 miljoner kronor i bidrag från EU, förklarar hur du lyckas som projektägare.

GAEU:s experter finns på plats för att ta kostnadsfria personliga möten med dig som vill veta mer om ditt företags bidragsmöjligheter (anmäl intresse i samband med anmälan).

För vem? Ett branschöverskridande lunchseminarium för dig som är entreprenör, SME, affärscoach och är intresserad av aktuella bidragserbjudanden till innovationsföretag inom bland annat IT, miljöteknik och hälsa .


Varmt välkomna!


Seminariet hålls på svenska , förutom Adriana Łysiaks presentation som är på engelska.

Begränsat antal platser, välkommen med din anmälan innan den 12 juni
 


Organizer: Uminova
Contact person: Karin Borge Renberg
Phone: 070-553 22 56
Read more
Event type: Other
Add to your Calendar