Ministerbesök 15 oktober 2009

Torsdag den 15 oktober har Umeå universitet besök av både högskole- och forskningsminister Tobias Krantz och näringsminister Maud Olofsson.

Tobias Krantz: En svensk högskola i världsklass!

Högskole- och forskningsminister Tobias Krantz talar om sina visoner. Efter föredraget får publiken chans att ställa frågor

Tid: Torsdag 15 oktober, kl 11:00–11:50

Plats: Humanisthuset, Hörsal E

Möt näringsminister Maud Olofsson och kommissionär Günter Verheugen

Den 14–16 oktober hålls ett informellt EU-ministermöte om konkurrenskraft i Umeå. Sveriges näringsminister Maud Olofsson står värd för mötets andra dag då en av hjärtefrågorna är ekoeffektiv ekonomi som bland annat handlar om framtidens innovationer och företagande. Nu har du som är företagare eller student möjlighet att direkt efter mötet ställa frågor och träffa näringsministern och kommissionären!

Tid: Torsdag 15 oktober, kl. 15.45–16.45
Plats: Lindellhallen (Samhällsvetarhuset vid UB), Hörsal D
Moderator: Tim Brooks, chef för Internationella sekretariatet, Näringsdepartementet

Anmälan senast torsdag 15 oktober:

Tel: 090-786 67 72 eller
E-post: eva.isander@adm.umu.se

Begränsat antal platser – först till kvarn..!

OBS! Mötet hålls på engelska!

Sidansvarig: Michael Nordvall