HeadlineImage

Röj en mina 2009 – tisdag 26 maj i Aula Nordica

SIFE team Umeå bjuder tillsammans med FN-förbundet Sverige in till en helkväll med inspirerande upplevelser, såsom föreläsare och uppträdande av Balettakademien Umeå. Förhoppningen med denna afton är att sprida kunskap om hur vi alla på ett eller annat sätt kan bidra till en bättre livssituation för andra människor.

Kvällens program

kl. 18.00–21.00 i Aula Nordica

Jonas Nyström, FN-representant

Kampanjansvarig på FN-förbundet lyfter fram projektet Röj en mina och möjligheterna det skapar.

Sofia Hagman, KPA Pension

CSR-ansvarig på KPA Pension, betonar vikten av socialt ansvarstagande.

Pär Johansson, Glada Hudik-teatern

Pär ger en inspirationsföreläsning kring personlig utveckling och mångfald.

Balettakademien Umeå

Under kvällen kommer Balettakademien Umeå att förgylla vår afton med uppträdanden.

Biljetter

Kostnaden för en biljett är 100 SEK och innebär att 10 kvadratmeter minerad mark i Kambodja röjs. Biljetter kan köpas via:

Umeå universitets servicecenterUmeå studentkår Biljettcentrum

www.sifeumea.se/rojenmina
Din medverkan skapar skillnad. Gör en insats, röj en mina.

Elias Åfors, projektledare Röj en mina 2009

Logotyper för samarbetspartners

Sidansvarig: Michael Nordvall

Biljetter till Röj en mina

...kostar 100 SEK och innebär att 10 kvadratmeter minerad mark i Kambodja röjs. Biljetter kan köpas från:
Umeå universitets servicecenterUmeå studentkårsamt
Biljettcentrum

Hitta till Aula Nordica

Karta över campus

SIFE Umeå universitet

SIFE, Students in Free Enterprise, är ett utbildningskoncept som bygger på att sprida och förmedla kunskap till andra om hur företagande och entreprenörskap kan bidra till ett bättre samhälle.

SIFE Team Umeå drog igång 2005 och har i skrivande stund (2009) ett trettiotal engagerade medlemmar vid Umeå universitet.

Såväl 2007 som 2008 vann SIFE Team Umeå den nationella tävling om bästa projekt, och har sedan representerat Sverige i SIFE World Cup, 2007 i New York och 2008 i Singapore.

www.sifeumea.se