Aktuella konferenser vid Umeå universitet

Konferens Deadline for registration: 18 August

25 oktober–27 oktober

Developmental Biology and Regeneration - Conference in Stockholm

Konferens Welcome to the upcoming conference on 'Developmental Biology and Regeneration' organised jointly by the British, Swedish, Danish, Norwegian and Finnish developmental biology societies/scientists that might be of interest to some of you. The early bird deadline is 1st September.

31 oktober–1 november

Kunskapsveckan 2017

Konferens Kunskapsveckan vänder sig till skolans personal.

7 november–8 november

KBC DAYS 2017

Konferens Konferens vid och för KBC.

27 november–28 november

Stresskonferens 2017

Konferens STRESSKONFERENS 2017 - TEMA: Kognition, sömn och samverkan med arbetsgivare

29 november kl 09.00–17.00

Inför liv eller död - Kvinnohistorisk konfernsdag till minne av Elsa Laula

Konferens I samband med det första firandet av den samiska flaggdagen till minne av Elsa Laulas fördelsedag arrangerar SKOGH, tillsammans med Vaartoe – Centrum för samisk forskning, Umeå centrum för genusstudier och Såhkie - Umeå sameförening, en konferensdag på Kvinnohistoriskt museum i Umeå.

December 2017

5 december kl 08.45–16.30

Konferensen Idrott & astma

Konferens Konferensen Idrott & astma vände sig till sjukvårdspersonal som kommer i kontakt med (elit)idrottare med luftrörsbesvär, Idrottslärare, Idrottsfysiologer samt tränare med basala kunskaper om sjukdomslära/astma.

6 december kl 09.00–16.30

Vaartoe-symposiet

Konferens För tredje året i rad bjuder Vaartoe in affilerade forskare till ett symposium om samisk forskning.

Evenemangskalender

Sök evenemang