Aktuella konferenser vid Umeå universitet

19 april kl 09.30–16.00

Regionala cancerdagen

Konferens Regionala cancerdagen arrangeras av RCC norr med syfte att utveckla regionens cancervård och forskning. Föredrag om standardiserade vårdförlopp, ärftlig cancer, cancerrehabilitering, kvalitetsregister m.m. Patientrepresentanter, processledare och den nationella cancersamordnaren medverkar. Dagen hålls på svenska.

20 april kl 08.00–15.00

Cancer Research Day 2018

Konferens The Cancer Research Day is organized by RCC and the Medical faculty. The research day include presentations from leading researchers within different research areas, spanning multilevel molecular analysis, proteogenomics, somatic mutations, biomarkers and PET/MR. At the poster session, all participants have an opportunity to present their work.

25 april kl 09.30–16.00

Social Innovation i Norr

Konferens Välkommen till en konferens om social innovation i Norrbotten och Västerbotten! Här du får möjlighet att utbyta erfarenheter och lära dig mer om nytänkande verksamheter, metoder, tjänster m.m. som bidrar till ett socialt hållbart samhälle. Konferensen vänder sig till alla intresserade inom civilsamhälle, myndigheter, akademi och näringsliv.

25 april kl 09.30–16.00

Social Innovation i Norr

Konferens Välkommen till en konferens om social innovation i Norrbotten och Västerbotten! Här du får chans att utbyta erfarenheter och lära dig mer om nytänkande verksamheter, metoder, tjänster m.m. som bidrar till ett socialt hållbart samhälle.Konferensen vänder sig till alla intresserade inom civilsamhälle, myndigheter, akademi och näringsliv.

Evenemangskalender

Sök evenemang