Allt som händer vid Umeå universitet

finns givetvis inte med här – men alla evenemang som lagts in i kalendariet med målgrupperna "allmänheten" och "studenter". Det som saknas är därför främst sådant som enbart vänder sig till anställda.

Publikt kalendarium

Evenemangstyp: Föreläsning

Maj 2018

26 maj kl 11.00–14.15

Soapbox Science Umeå

Föreläsning Kom och träffa forskare från SLU och Umeå universitet! Under tre timmar kommer 13 forskare lära ut, lära av och prata om forskning. Har du funderat på om fiskar har personlighet, hur träd överlever vintern, om det faktiskt finns muskler som aldrig blir trötta eller vad en virusdetektiv jobbar med?

26 maj kl 11.00–15.00

SoapboxScience Umeå

26 maj kl 12.30–17.00

ALS symposium

Föreläsning ALS-forskargruppen vid Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus firar 25-års jubileum och arrangerar därför ett symposium om ALS.