Amerikanska studenter provar studentlivet i Umeå i 72 timmar

Evenemangstyp: Föreläsning

Maj 2018

23 maj kl 10.00–12.00

Sociala medier och politik i USA

Föreläsning Gästföreläsning med Daniel Kreiss, University of North Carolina, om hur politisk kommunikation och valkampanjer förändrats under det senaste decenniet.

26 maj kl 11.00–14.15

Soapbox Science Umeå

Föreläsning Kom och träffa forskare från SLU och Umeå universitet! Under tre timmar kommer 13 forskare lära ut, lära av och prata om forskning. Har du funderat på om fiskar har personlighet, hur träd överlever vintern, om det faktiskt finns muskler som aldrig blir trötta eller vad en virusdetektiv jobbar med?

26 maj kl 11.00–15.00

SoapboxScience Umeå