Kvällsöppet på Umevatoriet - Tisdagar 18-22

Datum: 2018-02-13
Tid: 18.00 - 22.00
Plats: Umevatoriet, Umevatoriet, Umestans företagspark, hus 56, 90347 Umeå.
Evenemanget vänder sig till: studenter - allmänheten - anställda

Vill du åka på en spännande virtuell rymdresa? Är stjärnskådning något för dig? Umevatoriet är Umeås planetarium och science center. På tisdagskvällar har Umevatoriet öppet för allmänheten med huvudfokus på rymden.

Program för tisdagskvällar:
– Planetariumshow: 3 gånger under kvällen kl.18.30 (för de yngre), kl. 19.30, och kl. 21.00 (på engelska). Biljetter till planetariet hämtas på Umevatoriet tidigast kl. 18.00 på tisdagar.
– Teleskop: Vid mörkt och klart väder finns det möjlighet att titta i teleskop i observatoriet.
– Rymdutställningen är tillgänglig hela kvällen och det finns möjlighet att ställa sina frågor om rymden.
– Matematikrummet ”SpektRum” med hundratals olika spel och klurigheter är öppet hela kvällen.

Parkering sker på stora Kaserngården på Umestan.

Välkommen till rymden!

Avgift: Besöket kostar 100:- för vuxna och 50:- för barn, studenter och pensionärer. Varje barn (under 18 år) kan ta med sig en vuxen gratis.

Arrangör: Umevatoriet
Kontaktperson: Bastien Erpelding
Webbsida
Evenemangstyp: Övrigt