Art Friday med Sobad & Skrrk (DJ-set) + workshop

Datum: 2018-04-06
Tid: 17.00 - 21.00
Plats: Bildmuseet
Evenemanget vänder sig till: studenter - allmänheten - anställda

Art Friday på Bildmuseet med konst, bar och gäst-DJ:s. Den här kvällen också öppen kreativ workshop. Hela Bildmuseet - utställningar, museishop och restaurang - är kvällsöppet till 21:00. Fri entré.

DJ:s den här fredagskvällen är Sobad & Skrrk (DJ-set). Dessa två Random Bastards flyttar ut hemmafesten till Bildmuseet och kommer att bjuda på osläppt svensk hiphop, RnB och kanske lite disco. Sofia a.k.a. Sobad har tidigare DJ-at på klubbar, events och festivaler runtom Sverige. Erik a.k.a. Skrrk (ena halvan av Trainspotters) sitter vanligtvis och jobbar med RB-labeln på Sliperiet ett hus bort. Han gillar att gräva djupt i såväl SoundCloud som vinylbackar efter nytt och glömt. Duon får troligtvis feeling under kvällen och då kan riktningen gå i vilket håll som helst... Missa inte detta!

Bildmuseet har öppet hela fredagen, men afterworken startar 17:00. Restaurangen erbjuder en lätt meny för den som vill äta en bit. Vill du fortsätta kvällen efter 21:00 så är det bara en kort promenad till Umeås nattliv.

Välkommen!


Arrangör: Bildmuseet
Kontaktperson: Bildmuseet
Telefon: 0907867400
Webbsida
Evenemangstyp: Övrigt
Lägg till i din kalender