Grundutbildningsstipendium (8 månader) i infektionsimmunologi

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och mer än 30 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Stipendietiden kommer att vara 8 månader från och med 1 oktober 2017, eller enligt överenskommelse. Placering kommer att vara vid Institutionerna för klinisk mikrobiologi och molekylärbiologi, Umeå universitet.

Projekt
”Inflammasom-reglering vid infektion". Projektets mål är att undersöka mekanismer för inflammatorisk reglering vid bakteriella och virusinfektioner och stipendiet ger möjlighet att bekanta sig med relevanta tekniker och till förkovran inom området.

Ansökan på engelska ska innehålla:

• Ett CV med information om utbildning och en förteckning över tidigare och nuvarande anställningar.
  • Ett personligt brev som summerar forskningserfarenheter och intressen, motivation för ansökan samt kontaktuppgifter till två referenspersoner.

För ytterligare information, kontakta Anders.Sjostedt(at)umu.se

Välkommen med din ansökan, märkt med diarienummer FS 2.1.6-1590-17. Skicka den till medel@diarie.umu.se (ange dnr som ärende) senast 2017-10-09.

Sidansvarig: Print & Media