Till umu.se

Student för en dag på Umeå universitet

Umeå universitet ger dig möjligheten att följa en student på ett program som du är intresserad av att läsa. Under en dag följer du med på föreläsningar och upplever vårt stora universitet från insidan.

Studenter pluggar i tornetBild: Elin Berge

Student för en dag vänder sig till dig som enskild person. De flesta besökarna brukar också hinna med att se en bit av studentstaden Umeå. Du kommer själv att betala och ordna din resa hit, men väl i Umeå ser vi till att du får en trevlig dag. Vi tar inte emot grupper som vill besöka oss som Student för en dag. Vill ni besöka oss som grupp är ni varmt välkomna till Informationsdagen på Umeå universitet.

Intresseanmälan - student för en dag!

Du kan få resebidrag

Du som vill besöka ett program inom Handelshögskolan kan få ett resebidrag . Prata med kontaktpersonen för Handelshögskolan om detta. Kontaktuppgifter finns vid intresseanmälan.

Planera besöket tillsammans

När du anmält dig kommer en Umeåstudent att ringa till dig. Då kan du berätta när det passar dig att komma på besök och tillsammans lägger ni upp dagen. Den student som tar emot dig, läser det program du är intresserad av och väljs ut utifrån de önskemål du berättat om i din intresseanmälan.


Sidansvarig: Kommunikationsenheten
2016-02-17

Utskriftsversion