Till umu.se

Alumn - kontakt efter studierna

Vi på Umeå universitet vill gärna behålla relationen med dig som studerat här. Vi vill skapa och stärka relationer mellan före detta studenter, dvs alumner, universitetet och omvärlden.

Studenter i ringEfter avslutade studier kan du ta del av Umeå universitets alumnnätverk. Alumn, är latin och betyder elev eller skyddsling men används numer som en benämning för tidigare studenter. Vårt alumnnätverk (Alumninät) ger dig möjlighet att behålla och utveckla ditt yrkesmässiga och privata nätverk. Du får tillgång till kompetensutveckling, fortbildning och möjligheter att samarbeta med forskare och studenter. Vi ger dig också de senaste nyheterna om forskning och utbildning. För att bli medlem i nätverket anmäler du dig på denna sida.

Alumnsidorna kan du bland annat läsa mer om vad alumner från Umeå universitet arbetar med idag och vad de tycker att de fått med sig från utbildningen som är till nytta för dem i sin karriär. Hur de upplevde studentlivet och utbildningen. Du kan ofta också hitta intervjuer med alumner på respektive utbildningars hemsidor.

Om du inte hittar någon som läst just din utbildning, kontakta gärna utbildningens studievägledare eller återkom senare. Vi fyller kontinuerligt på porträttgalleriet.

Foto: Elin Berge


Sidansvarig: Jessica Bergström Grahn
2013-06-11

Kontakt

Jonas Lidström, alumnkoordinator
Kommunikationsenheten
901 87 Umeå 

Besöksadress
Samverkanshuset, Universitetstorget 4

Kontaktformulär