Huvudmenyn dold.

AI For Good? – invigningskonferensen av TAIGA, Centrum för transdisciplinär AI den 26 – 28 oktober

Det allra senaste inom AI med några av världens mest erkända forskare och experter, däribland Milind Tambe, professor vid Harvard University och chef för Google Research, Paul Lukowicz, chef för tyska DFKI, och Ana Paiva, professor vid universitetet i Lissabon samt Fellow vid Harvard University. Virginia Dignum, en av världens ledande AI-experter leder också en paneldiskussion om AI och framtidens arbetsliv med internationella företagsrepresentanter i panelen.

Tema: AI for Good?

TAIGA:s invigningskonferens, "AI for Good?" erbjuder ett brett spektrum av föreläsningar och aktiviteter och äger rum på Aula Nordica, Humlab och Vardagsrummet vid Umeå universitet. Talare och paneldebatt varvas med TAIGA Hackathon och presentationer av flera spännande forskningsprojekt inom TAIGAs fokusområden. Här finns stora möjligheter att utbyta kontakt och utbyta erfarenheter med forskare från Umeå universitet samt nationella och internationella lärosäten, företag och näringsliv. Invigningen är kostnadsfri och öppen för alla intresserade som är intresserad av AI. Anmäl dig nu, för att vara säker på din plats!

Program

Rundabordssamtal kring temaområden, föreläsningar, paneldebatt och hackathon är exempel från programmet.

Huvudtalarna är några av världens främsta experter inom AI

Ta del av senaste forskning från bland annat Harvard och Oxford.