Kommande event: EU Arctic Forum

Studenter och medarbetare vid Umeå universitet har möjlighet att delta i EU Arctic Forum den 3 oktober. Mötet samarrangeras av Sverige och EU.

Arcums föreståndare Peter Sköld kommer att delta i en samtalspanel under temat "Connecting the Arctic" under eftermiddagen på konferensen. Arcum kommer också att representeras med en monter, där boken The Politics of Arctic Resources: Change and continuity in the "Old North" of Northern Europe (red. Keskitalo, 2019) kommer att formellt släppas. Mer information om boksläppet kommer vid ett senare datum.

Arcum-affilierade forskare erbjuds gratis lunch under eventet. Kontakta projekt-assistent Oscar Sedholm för att läggas till på Arcums lunchlista.

Läs mer om hur du registerar dig och deltar på EU Arctic Forum på Umu's eventsida.

Oscar Sedholm
Projektassistent