Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.

Gå med i forskarnätverket Vindelälven-Juhttátahkka

Sedan 2019 är Vindelälven-Juhttátahkka ett biosfärområde inom FN-organet Unescos biosfärprogram – Man and the Biosphere Programme. Tillsammans med föreningen för biosfärområdet Vindelälven-Juhttátahkka organiserar Arcum ett nätverk av forskare med forskningsintressen i detta nya biosfärsområde.

- Det huvudsakliga målet för forskarnätverket Vindelälven-Juhttátahkka är projektberedskap, berättar Lena Maria Nilsson, projektkoordinator vid Arcum.  Vi vill underlätta forskningssamarbeten kring frågor som berör biosfärsområdet Vindelälven-Juhttátahkka, som svar på framtida utlysningar av forskningsmedel.

Du som är forskare är välkommen att gå med i nätverket och kommer då regelbundet att få information om nätverkets kommande seminarier och nätverksaktiviteter. Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret nedan.

Registreringen innehåller några frågor relaterade till mål och fokusområden för biosfärsområdet.

- Med hjälp av dessa frågor vill vi få en överblick över vilka intressekluster som kan finnas inom nätverket, förklarar Lena maria Nilsson.  Vi kommer att använda informationen som bas för utformningen av framtida nätverksaktiviteter.

Anmälningsformulär (på engelska): forms.office.com/r/kXiWuk8JL8