"False"
Skip to content
printicon
Main menu hidden.
Syllabus:

Field Work, 15 Credits

Swedish name: Verksamhetsförlagd utbildning

This syllabus is valid: 2022-07-25 and until further notice

Course code: 2MR060

Credit points: 15

Education level: First cycle

Main Field of Study and progress level: Restaurant Management: First cycle, has at least 60 credits in first-cycle course/s as entry requirements

Grading scale: Three-grade scale

Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science

Revised by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2022-03-07

Literature

Valid from: 2022 week 30

Göransson Kristina
Etnografi : sjösätt, navigera och ro i land ditt projekt
Upplaga 1 : Lund : Studentlitteratur : [2019] : 195 sidor :
ISBN: 9789144130538
Mandatory
Search the University Library catalogue

God forskningssed
Reviderad utgåva : Stockholm : Vetenskapsrådet : 2017 : 82 s. :
Fritt tillgänglig via Vetenskapsrådet
ISBN: 978-91-7307-352-3
Mandatory
Search the University Library catalogue

Kvalitativ innehållsanalys. Tillämpad kvalitativ forskning inom hälso- och sjukvård
Granskär M, Höglund- Nielsen B
Lund: Studentlitteratur :
Mandatory

Kvalitativa metoder helt enkelt!
Klingberg Gunilla, Hallberg Ulrika
Upplaga 1:1 : Lund : Studentlitteratur : [2021] : 376 sidor :
ISBN: 9789144142913
Mandatory
Search the University Library catalogue

Trost Jan
Kvalitativa intervjuer.
Lund: Studentlitteratur. 165s : 2010 :
Mandatory

Kulturanalytiska verktyg
Ehn Billy, Löfgren Orvar
1. uppl. : Malmö : Gleerup : 2012 : 169 s. :
ISBN: 978-91-40-68096-9
Mandatory
Search the University Library catalogue

Samhällsvetenskapliga metoder
Bryman Alan, Nilsson Björn
2., [rev.] uppl. : Malmö : Liber : 2011 : 690 s. :
ISBN: 978-91-47-09068-6
Mandatory
Search the University Library catalogue