Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 1-3: Mat- och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
10:00 to 12:0010.0012.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture,
Other
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Grupp 4-6: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
13:00 to 15:0013.0015.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture
Zoom
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 4-6: Mat-och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
13:00 to 15:0013.0015.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture,
Other
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Grupp 1-3: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
Tuesday, 03 November 2020
10:00 to 12:0010.0012.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture,
Workshop
Zoom
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Fördjupning av kursmomentet akademiskt skrivande med fokus på källkritik, historiska källor och litteraturstudier inkl. reflektion och diskussion.
Mötesrum via Zoomlänk: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
13:00 to 15:0013.0015.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture
Canvas
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Föreläsningarna finns inspelade på Canvas: Mat och religion del 1 och 2. Se även instuderingsfrågor. För mer info se Canvas.
Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning.
Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning.
Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
Thursday, 05 November 2020
10:00 to 12:0010.0012.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Seminar
Zoom
Teacher:
Ulrica Söderlind,
Veronica Abnersson
Content: Seminarium Mat och religion. Mötesrum via zoomlänk:https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
13:00 to 14:0013.0014.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture
Zoom
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Extrainsatt föreläsning om att använda APA - referenssystem.
14:00 to 17:0014.0017.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Self study
Canvas
Content: Ta del av den inspelade föreläsningsserien med Prof. Phil Lyon: Historical meals. Du hittar föreläsningarna på canvassajten.
Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 1-3: Mat- och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
12.00
10:00 to 12:0010.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture,
Other
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Grupp 4-6: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
12.00
13:00 to 15:0013.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture
Zoom
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 4-6: Mat-och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
15.00
13:00 to 15:0013.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture,
Other
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Grupp 1-3: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
15.00
Tue
Tuesday, 03 November 2020
3
10:00 to 12:0010.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture,
Workshop
Zoom
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Fördjupning av kursmomentet akademiskt skrivande med fokus på källkritik, historiska källor och litteraturstudier inkl. reflektion och diskussion.
Mötesrum via Zoomlänk: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
12.00
13:00 to 15:0013.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture
Canvas
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Föreläsningarna finns inspelade på Canvas: Mat och religion del 1 och 2. Se även instuderingsfrågor. För mer info se Canvas.
Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning.
Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning.
Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
17.00
Thu
Thursday, 05 November 2020
5
10:00 to 12:0010.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Seminar
Zoom
Teacher:
Ulrica Söderlind,
Veronica Abnersson
Content: Seminarium Mat och religion. Mötesrum via zoomlänk:https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
12.00
13:00 to 14:0013.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Lecture
Zoom
Teacher:
Veronica Abnersson
Content: Extrainsatt föreläsning om att använda APA - referenssystem.
14.00
14:00 to 17:0014.00
Måltidskultur och samhälle, 15 hp
Self study
Canvas
Content: Ta del av den inspelade föreläsningsserien med Prof. Phil Lyon: Historical meals. Du hittar föreläsningarna på canvassajten.