Skip to content

Cookies

To use the chat, you need to allow Microsoft Dynamics to use cookies.

printicon
Main menu hidden.

Schedule

Choose what courses and groups you want to display in your schedule

November 2020

  • Sunday, 01 November 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 02 November 2020
    08:00 to 09:15

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Introduction Location Zoom
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Kursintroduktion Moment 1: Måltidskultur och samhälle. Mötesrum: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    10:00 to 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location S311
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 1-3: Mat- och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
    10:00 to 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Other
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Grupp 4-6: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
    13:00 to 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location Zoom
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 4-6: Mat-och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
    13:00 to 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Other
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Grupp 1-3: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
  • Tuesday, 03 November 2020
    10:00 to 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Workshop Location Zoom
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Fördjupning av kursmomentet akademiskt skrivande med fokus på källkritik, historiska källor och litteraturstudier inkl. reflektion och diskussion. Mötesrum via Zoomlänk: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    13:00 to 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location Canvas
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Föreläsningarna finns inspelade på Canvas: Mat och religion del 1 och 2. Se även instuderingsfrågor. För mer info se Canvas.
  • Wednesday, 04 November 2020
    10:00 to 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
    10:00 to 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Laboratory session Location Utbildningsköket
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
  • Thursday, 05 November 2020
    10:00 to 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Seminar Location Zoom
    Teacher: Ulrica Söderlind, Veronica Abnersson
    Content: Seminarium Mat och religion. Mötesrum via zoomlänk:https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    13:00 to 14:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location Zoom
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Extrainsatt föreläsning om att använda APA - referenssystem.
    14:00 to 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Self study Location Canvas
    Content: Ta del av den inspelade föreläsningsserien med Prof. Phil Lyon: Historical meals. Du hittar föreläsningarna på canvassajten.
  • Friday, 06 November 2020
    10:30 to 12:30

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location L212
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Föreläsning med Ann Sparrock
    11:30 to 16:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Laboratory session Location Forskningsrestaurang
    Utbildningsköket
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Laboration med Ann Sparrok, Samisk matambassadör för Jämtland och Härjedalen. Tema: Det samiska köket
  • Saturday, 07 November 2020

    Nothing is scheduled today.

Week 45 Sunday, 01 November 2020
Monday, 02 November 2020
08:00 to 09:15

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Introduction Location Zoom
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Kursintroduktion Moment 1: Måltidskultur och samhälle. Mötesrum: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
10:00 to 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location S311
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 1-3: Mat- och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
10:00 to 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Other
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Grupp 4-6: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
13:00 to 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location Zoom
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 4-6: Mat-och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
13:00 to 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Other
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Grupp 1-3: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
Tuesday, 03 November 2020
10:00 to 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Workshop Location Zoom
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Fördjupning av kursmomentet akademiskt skrivande med fokus på källkritik, historiska källor och litteraturstudier inkl. reflektion och diskussion. Mötesrum via Zoomlänk: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
13:00 to 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location Canvas
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Föreläsningarna finns inspelade på Canvas: Mat och religion del 1 och 2. Se även instuderingsfrågor. För mer info se Canvas.
Wednesday, 04 November 2020
10:00 to 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
10:00 to 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Laboratory session Location Utbildningsköket
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
Thursday, 05 November 2020
10:00 to 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Seminar Location Zoom
Teacher: Ulrica Söderlind, Veronica Abnersson
Content: Seminarium Mat och religion. Mötesrum via zoomlänk:https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
13:00 to 14:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location Zoom
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Extrainsatt föreläsning om att använda APA - referenssystem.
14:00 to 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Self study Location Canvas
Content: Ta del av den inspelade föreläsningsserien med Prof. Phil Lyon: Historical meals. Du hittar föreläsningarna på canvassajten.
Friday, 06 November 2020
10:30 to 12:30

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location L212
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Föreläsning med Ann Sparrock
11:30 to 16:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Laboratory session Location Forskningsrestaurang, Utbildningsköket
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Laboration med Ann Sparrok, Samisk matambassadör för Jämtland och Härjedalen. Tema: Det samiska köket
Saturday, 07 November 2020