Skip to content

Information for students, faculty and staff regarding COVID-19. (Updated: 15 April 2021)

printicon

Schedule

Choose what courses and groups you want to display in your schedule

November 2020

  • Sunday, 01 November 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 02 November 2020
    08:00 to 09:15

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Introduction Location Zoom
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Kursintroduktion Moment 1: Måltidskultur och samhälle. Mötesrum: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    10:00 to 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location S311
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 1-3: Mat- och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
    10:00 to 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Other
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Grupp 4-6: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
    13:00 to 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location Zoom
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 4-6: Mat-och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
    13:00 to 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Other
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Grupp 1-3: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
  • Tuesday, 03 November 2020
    10:00 to 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Workshop Location Zoom
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Fördjupning av kursmomentet akademiskt skrivande med fokus på källkritik, historiska källor och litteraturstudier inkl. reflektion och diskussion. Mötesrum via Zoomlänk: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    13:00 to 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location Canvas
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Föreläsningarna finns inspelade på Canvas: Mat och religion del 1 och 2. Se även instuderingsfrågor. För mer info se Canvas.
  • Wednesday, 04 November 2020
    10:00 to 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
    10:00 to 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Laboratory session Location Utbildningsköket
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
  • Thursday, 05 November 2020
    10:00 to 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Seminar Location Zoom
    Teacher: Ulrica Söderlind, Veronica Abnersson
    Content: Seminarium Mat och religion. Mötesrum via zoomlänk:https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    13:00 to 14:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location Zoom
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Extrainsatt föreläsning om att använda APA - referenssystem.
    14:00 to 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Self study Location Canvas
    Content: Ta del av den inspelade föreläsningsserien med Prof. Phil Lyon: Historical meals. Du hittar föreläsningarna på canvassajten.
  • Friday, 06 November 2020
    10:30 to 12:30

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture Location L212
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Föreläsning med Ann Sparrock
    11:30 to 16:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Event type Lecture, Laboratory session Location Forskningsrestaurang
    Utbildningsköket
    Teacher: Veronica Abnersson
    Content: Laboration med Ann Sparrok, Samisk matambassadör för Jämtland och Härjedalen. Tema: Det samiska köket
  • Saturday, 07 November 2020

    Nothing is scheduled today.

Week 45 Sunday, 01 November 2020
Monday, 02 November 2020
08:00 to 09:15

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Introduction Location Zoom
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Kursintroduktion Moment 1: Måltidskultur och samhälle. Mötesrum: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
10:00 to 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location S311
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 1-3: Mat- och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
10:00 to 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Other
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Grupp 4-6: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
13:00 to 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location Zoom
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 4-6: Mat-och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
13:00 to 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Other
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Grupp 1-3: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
Tuesday, 03 November 2020
10:00 to 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Workshop Location Zoom
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Fördjupning av kursmomentet akademiskt skrivande med fokus på källkritik, historiska källor och litteraturstudier inkl. reflektion och diskussion. Mötesrum via Zoomlänk: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
13:00 to 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location Canvas
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Föreläsningarna finns inspelade på Canvas: Mat och religion del 1 och 2. Se även instuderingsfrågor. För mer info se Canvas.
Wednesday, 04 November 2020
10:00 to 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
10:00 to 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Laboratory session Location Utbildningsköket
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
Thursday, 05 November 2020
10:00 to 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Seminar Location Zoom
Teacher: Ulrica Söderlind, Veronica Abnersson
Content: Seminarium Mat och religion. Mötesrum via zoomlänk:https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
13:00 to 14:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location Zoom
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Extrainsatt föreläsning om att använda APA - referenssystem.
14:00 to 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Self study Location Canvas
Content: Ta del av den inspelade föreläsningsserien med Prof. Phil Lyon: Historical meals. Du hittar föreläsningarna på canvassajten.
Friday, 06 November 2020
10:30 to 12:30

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture Location L212
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Föreläsning med Ann Sparrock
11:30 to 16:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Event type Lecture, Laboratory session Location Forskningsrestaurang, Utbildningsköket
Teacher: Veronica Abnersson
Content: Laboration med Ann Sparrok, Samisk matambassadör för Jämtland och Härjedalen. Tema: Det samiska köket
Saturday, 07 November 2020