"False"
Skip to content
umu.se
For students
Library
For staff
Login
Students
View your schedule and courses
Edit
Edit content at umu.se
Svensk webbplats
Search
Menu
X close menu
Menu
Search
Search within:
Search within:
All
Education
Research
Staff
Student web
News
Staff web
Other search services
Find courses and programmes
Library search tool
Search the legal framework
Main menu hidden.
Login
Students
View your schedule and courses
Edit
Edit content at umu.se
Svenska
Schedule
Courses in my schedule
Choose what courses and groups you want to display in your schedule
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Hide course Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp in your schedule
Week
Month
Show previous week
Today
Show next week
January
2020
S
19
M
20
T
21
W
22
T
23
F
24
S
25
Sunday, 19 January 2020
Nothing is scheduled today.
Monday, 20 January 2020
13:00 to 14:45
13.00
14.45
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
L211
Show more
Content:
Kursintroduktion Måltids- och restaurang vetenskap 4 - båda inriktningarna.
Show less
Tuesday, 21 January 2020
09:00 to 12:00
09.00
12.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
Vin/Kemisal
Show more
Content:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Show less
13:00 to 16:00
13.00
16.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
Vin/Kemisal
Show more
Content:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Show less
Wednesday, 22 January 2020
09:00 to 12:00
09.00
12.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
Vin/Kemisal
Show more
Content:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Show less
13:00 to 15:00
13.00
15.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
Vin/Kemisal
Show more
Content:
Ansvarsfull alkoholhantering samt frågor inför tentamen Lärare: Ulrika Lundström
Show less
Thursday, 23 January 2020
09:15 to 13:15
09.15
13.15
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
See comment
Show more
Content:
Föreläsningen inställd pga. sjukdom. Ulrika går igenom det viktigaste på sina föreläsningar istället.
Show less
12:30 to 14:00
12.30
14.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Deadline
Room, location
L306
Show more
Teacher:
Roger Ahlgren
Content:
Introduktion till livsmedelslagen obligatorisk närvaro
Show less
Friday, 24 January 2020
Nothing is scheduled today.
Saturday, 25 January 2020
Nothing is scheduled today.
Sun
Week 4
w.4
Sunday, 19 January 2020
19
Mon
Monday, 20 January 2020
20
13:00 to 14:45
13.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
L211
Show more
Content:
Kursintroduktion Måltids- och restaurang vetenskap 4 - båda inriktningarna.
Show less
14.45
Tue
Tuesday, 21 January 2020
21
09:00 to 12:00
09.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
Vin/Kemisal
Show more
Content:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Show less
12.00
13:00 to 16:00
13.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
Vin/Kemisal
Show more
Content:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Show less
16.00
Wed
Wednesday, 22 January 2020
22
09:00 to 12:00
09.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
Vin/Kemisal
Show more
Content:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Show less
12.00
13:00 to 15:00
13.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Lecture
Room, location
Vin/Kemisal
Show more
Content:
Ansvarsfull alkoholhantering samt frågor inför tentamen Lärare: Ulrika Lundström
Show less
15.00
Thu
Thursday, 23 January 2020
23
09:15 to 13:15
09.15
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
See comment
Show more
Content:
Föreläsningen inställd pga. sjukdom. Ulrika går igenom det viktigaste på sina föreläsningar istället.
Show less
13.15
12:30 to 14:00
12.30
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Event type
Deadline
Room, location
L306
Show more
Teacher:
Roger Ahlgren
Content:
Introduktion till livsmedelslagen obligatorisk närvaro
Show less
14.00
Fri
Friday, 24 January 2020
24
Sat
Saturday, 25 January 2020
25