"False"
Skip to content
printicon
Main menu hidden.

Schedule

Choose what courses and groups you want to display in your schedule

January 2020

  • Sunday, 19 January 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 20 January 2020
    13:00 to 14:45

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Room, location L211
    Content: Kursintroduktion Måltids- och restaurang vetenskap 4 - båda inriktningarna.
  • Tuesday, 21 January 2020
    09:00 to 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Room, location Vin/Kemisal
    Content: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
    13:00 to 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Room, location Vin/Kemisal
    Content: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
  • Wednesday, 22 January 2020
    09:00 to 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Room, location Vin/Kemisal
    Content: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
    13:00 to 15:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Room, location Vin/Kemisal
    Content: Ansvarsfull alkoholhantering samt frågor inför tentamen Lärare: Ulrika Lundström
  • Thursday, 23 January 2020
    09:15 to 13:15

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Event type See comment
    Content: Föreläsningen inställd pga. sjukdom. Ulrika går igenom det viktigaste på sina föreläsningar istället.
    12:30 to 14:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Event type Deadline Room, location L306
    Teacher: Roger Ahlgren
    Content: Introduktion till livsmedelslagen obligatorisk närvaro
  • Friday, 24 January 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Saturday, 25 January 2020

    Nothing is scheduled today.

Week 4 Sunday, 19 January 2020
Monday, 20 January 2020
13:00 to 14:45

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Event type Lecture Room, location L211
Content: Kursintroduktion Måltids- och restaurang vetenskap 4 - båda inriktningarna.
Tuesday, 21 January 2020
09:00 to 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Event type Lecture Room, location Vin/Kemisal
Content: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
13:00 to 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Event type Lecture Room, location Vin/Kemisal
Content: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Wednesday, 22 January 2020
09:00 to 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Event type Lecture Room, location Vin/Kemisal
Content: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
13:00 to 15:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Event type Lecture Room, location Vin/Kemisal
Content: Ansvarsfull alkoholhantering samt frågor inför tentamen Lärare: Ulrika Lundström
Thursday, 23 January 2020
09:15 to 13:15

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Event type See comment
Content: Föreläsningen inställd pga. sjukdom. Ulrika går igenom det viktigaste på sina föreläsningar istället.
12:30 to 14:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Event type Deadline Room, location L306
Teacher: Roger Ahlgren
Content: Introduktion till livsmedelslagen obligatorisk närvaro
Friday, 24 January 2020
Saturday, 25 January 2020