Skip to content
printicon
Main menu hidden.

Schedule

Choose what courses and groups you want to display in your schedule

March 2021

  • Sunday, 21 March 2021

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 22 March 2021

    Nothing is scheduled today.

  • Tuesday, 23 March 2021

    Nothing is scheduled today.

  • Wednesday, 24 March 2021
    09:00 to 10:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
    Content: Kursintro: Vinkunskap och matlagning Grupp 1, på plats. Grupp 2, ZOOM Somellerie, på Zoom
    10:00 to 11:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Laboratory session Location Forskningsrestaurang
    Teacher: Björn Norén
    Content: Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 1
    13:00 to 14:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Laboratory session Location Forskningsrestaurang
    Teacher: Björn Norén
    Content: Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 2
  • Thursday, 25 March 2021
    09:00 to 16:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
    Content: Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: Grupp 1 (F-rest) Fermentering: Grupp 2 (UTB-KÖK)
  • Friday, 26 March 2021
    09:00 to 16:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
    Content: Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: grupp 2 (F-rest) Fermentering: grupp 1 (UTB-KÖK)
  • Saturday, 27 March 2021

    Nothing is scheduled today.

Week 13 Sunday, 21 March 2021
Monday, 22 March 2021
Tuesday, 23 March 2021
Wednesday, 24 March 2021
09:00 to 10:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
Content: Kursintro: Vinkunskap och matlagning Grupp 1, på plats. Grupp 2, ZOOM Somellerie, på Zoom
10:00 to 11:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Laboratory session Location Forskningsrestaurang
Teacher: Björn Norén
Content: Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 1
13:00 to 14:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Laboratory session Location Forskningsrestaurang
Teacher: Björn Norén
Content: Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 2
Thursday, 25 March 2021
09:00 to 16:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
Content: Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: Grupp 1 (F-rest) Fermentering: Grupp 2 (UTB-KÖK)
Friday, 26 March 2021
09:00 to 16:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
Content: Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: grupp 2 (F-rest) Fermentering: grupp 1 (UTB-KÖK)
Saturday, 27 March 2021