Skip to content
printicon
Main menu hidden.

Schedule

Choose what courses and groups you want to display in your schedule

January 2022

  • Sunday, 16 January 2022

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 17 January 2022
    09:00 to 09:45

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Mandatory, Introduction Room, location NAT.D.350
    Teacher: Caroline Blomquist
    Content: Introduktion till kursen
    10:00 to 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Lecture Room, location NAT.D.350
    Teacher: Caroline Blomquist
    Content: Hållbar näringsförsörjning och förändra konsumtion av livsmedel. Introduktion: Minskat matsvinn- regionala strategier
  • Tuesday, 18 January 2022
    10:00 to 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Lecture Room, location NAT.D.350
    Teacher: Stig-Olof Holm
    Content: Hållbarhetsmål, miljöförändringar. Introduktion: Ekologisk fotavtryck och tvärgruppsredovisningar om hållbar livsmedelsförsörjning
    13:00 to 17:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Independent study
    Content: Inläsning till seminarium och tvärgruppsredovisningar
  • Wednesday, 19 January 2022
    10:00 to 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Lecture Room, location NAT.D.350
    Teacher: Stig-Olof Holm
    Content: Växt- och djurproduktion
    13:00 to 17:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Independent study
    Content: Inläsning till seminarium och tvärgruppsredovisningar
  • Thursday, 20 January 2022
    10:00 to 11:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Seminar, Mandatory Room, location NAT.D.350
    Teacher: Stig-Olof Holm
    Content: Seminarium: Ekologisk fotavtryck samt räkneövning
    11:00 to 16:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Independent study
    Content: Förberedelser presentation för tvärgruppsredovisningarna
    15:45 to 16:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Mandatory, Deadline
    Content: Inlämning presentation på Cambro
  • Friday, 21 January 2022
    10:00 to 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Event type Mandatory, Presentation Room, location NAT.D.350
    Teacher: Stig-Olof Holm
    Content: Tvärgruppsredovisning: Hållbar livsmedelsförsörjning
  • Saturday, 22 January 2022

    Nothing is scheduled today.

Week 4 Sunday, 16 January 2022
Monday, 17 January 2022
09:00 to 09:45

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Mandatory, Introduction Room, location NAT.D.350
Teacher: Caroline Blomquist
Content: Introduktion till kursen
10:00 to 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Lecture Room, location NAT.D.350
Teacher: Caroline Blomquist
Content: Hållbar näringsförsörjning och förändra konsumtion av livsmedel. Introduktion: Minskat matsvinn- regionala strategier
Tuesday, 18 January 2022
10:00 to 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Lecture Room, location NAT.D.350
Teacher: Stig-Olof Holm
Content: Hållbarhetsmål, miljöförändringar. Introduktion: Ekologisk fotavtryck och tvärgruppsredovisningar om hållbar livsmedelsförsörjning
13:00 to 17:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Independent study
Content: Inläsning till seminarium och tvärgruppsredovisningar
Wednesday, 19 January 2022
10:00 to 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Lecture Room, location NAT.D.350
Teacher: Stig-Olof Holm
Content: Växt- och djurproduktion
13:00 to 17:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Independent study
Content: Inläsning till seminarium och tvärgruppsredovisningar
Thursday, 20 January 2022
10:00 to 11:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Seminar, Mandatory Room, location NAT.D.350
Teacher: Stig-Olof Holm
Content: Seminarium: Ekologisk fotavtryck samt räkneövning
11:00 to 16:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Independent study
Content: Förberedelser presentation för tvärgruppsredovisningarna
15:45 to 16:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Mandatory, Deadline
Content: Inlämning presentation på Cambro
Friday, 21 January 2022
10:00 to 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Event type Mandatory, Presentation Room, location NAT.D.350
Teacher: Stig-Olof Holm
Content: Tvärgruppsredovisning: Hållbar livsmedelsförsörjning
Saturday, 22 January 2022