Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

Huvudmenyn dold.

Populärvetenskapliga arrangemang

Umeå universitets forskare sprider sin kunskap och sina forskningsresultat genom olika typer av evenemang och öppna föreläsningar.

Publika arrangemang ställs in

Alla publika arrangemang fram till vårterminens slut där universitetet är arrangör eller medarrangör rekommenderas att ställas in. Det beslutade stabsgruppen, dvs. universitetsledning, dekaner och säkerhetschef, idag med anledning av att Folkhälsomyndighetens höjt risknivån för covid-19.

Universitetets rekommendationer angående covid-19

Återkommande arrangemangskoncept

Vetenskapsluncher

Populärvetenskapliga presentationer med ett tema. Alltid på en torsdag, alltid på stan.

Fika efter en forskare

En populärvetenskaplig seminarieserie på Vävens kafé Fika med forskare inom det medicinska området.

Kunskapsveckan

Konferens för skolans personal och ledare under vecka 44.

ForskarFredag 2021

ForskarFredag på Curiosum bjuder in till mys och spänning fredag 24 september och lördag 25 september.