Huvudmenyn dold.

Småföretagare – välkommen att delta i en studie om Arbetsplatsdialogen

Nu kan du som chef få stöd att upptäcka tidiga tecken på ohälsa, samtala med medarbetare om arbetsmiljö och anpassa arbetet för att förhindra sjukskrivning eller underlätta återgång till arbetet.

Just nu pågår ett forskningsprojekt där du får testa Arbetsplatsdialogen, ett digitalt verktyg som ger struktur för arbetsmiljöarbete och stöd för ansvaret med arbetsanpassning. Du får under ett år testa Arbetsplatsdialogen med stöd av forskare vid Umeå universitet, helt kostnadsfritt.

Syftet med forskningsprojektet är att undersöka chefers erfarenheter av att arbeta med Arbetsplatsdialogen. Projektet vänder sig till småföretagare som har mellan 10–49 anställda.

För mer information om projektet är du välkommen att kontakta
projektkoordinator Karin Sturesdotter Åkesson:
Karin.sturesdotter.akesson@umu.se, 090-786 89 33.

Huvudansvarig för projektet är Therese Eskilsson, Umeå universitet.

Metodstöd för arbetsplatsdialog

Stress, fysisk smärta och annan ohälsa i arbetslivet kan leda till sjukskrivning. Chefer har ett stort ansvar ...

ADA+ för dig inom hälso- och sjukvård eller företagshälsa