Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

En flexibel miljö för undervisning och möten

Humlab är en resurs främst till för lärare inom Humanistisk fakultet. I mån av tillgång kan lokaler hyras av lärare från andra fakulteter samt externa företag och organisationer som har behov av den typ av flexibla utrymmen och den avancerade teknik som finns i våra labb.

Vill du hyra Humlabs lokaler ska ditt arrangemang/ditt projekt/din undervisning ha en koppling till vår verksamhet eller något av våra intresseområden: humaniora, flexibla lärandemiljöer, digital teknik och/eller kultur.

Det arrangemang, möte eller undervisning som du vill nyttja lokalerna för förväntar vi oss alltså anknyter på något sätt till Humlabs verksamhet och därmed bidrar till miljön.

Bokning och priser

I prislistan ser du vilka delar av Humlab som går att hyra och vilken teknik som finns tillgänglig i respektive rum.

Bokningsförfrågningar för lokaler gör du i vårt webbformulär. Innan du skickar en förfrågan, titta gärna i bokningsschemat så att lokalen är ledig önskad dag och tid.

I förfrågan anger du i vilket labb och vilken del av lokalerna du vill boka. Glöm inte ange om du har särskilda behov av teknik eller teknisk support! Observera att bokningen inte är giltig innan den bekräftats via mail från personal vid Humlab. Har du frågor, vänligen kontakta support@humlab.umu.se.

En öppen miljö

Humlab är öppet för alla registrerade användare dygnet runt, alla dagar. Studenter och lärare som har ansökt om access kan därför finnas i lokalerna även när vi har inbokad undervisning eller event. Förutom ljudstudion får studenter inte boka lokaler i Humlab.

Om du har bokat Humlab och någon använder det rum eller den utrustning du hade tänkt använda, kan du be dem att flytta sig. De som använder annan utrustning ska få fortsätta arbeta. Alla visar givetvis hänsyn till varandra.

Bokningsschema

Här kan du se hur Humlabs lokaler för närvarande är bokade.

Vid frågor om bokning av lokaler

Jon Svensson
It-pedagog, övrig/annan befattning
E-post
E-post
Telefon
090-786 80 03