Huvudmenyn dold.

3D Virtual reality programmerare (2 anställningar)

Institutionen för kirurgisk och perioperativ vetenskap

senast

2022-05-22

• Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 30%
  • Ort Umeå

Vid institutionen för kirurgisk och perioperativ vetenskap bedrivs forskning samt forskar- och
grundutbildning inom ämnena anestesi och intensivvård, kirurgi, klinisk fysiologi, hand- och
plastikkirurgi, ortopedi samt urologi och andrologi. Här kan du läsa mer om oss: https://www.umu.se/
institutionen-for-kirurgisk-och-perioperativ-vetenskap.

Vi söker nu två programmerare på 30% under en 1 års-period vid ämnet kirurgi. Anställningarna inrättas för att kunna förverkliga 3D-VR simulering för läkarprogrammet och andra program inom universitetet.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår planering, programmering och test av programvara för 3D virtual reality (VR) applikation för utbildning i akut sjukvård. Programmeringen innehåller också skapande av 3D rörliga animationer som används i applikationen som programmeras samt programmering för datorer med och utan VR plattform samt för olika VR glasögon (headset). Skapande av databas för registrering och spårning av övningar och examination i VR applikationen ingår också.

Kvalifikationer
Du har en civilingenjörsexamen med inriktning mot programmering, t.ex. datateknik eller elektroteknik. Tidigare erfarenhet med utveckling av VR i Unity för Oculus Quest 2 och HTC Vive Pro 2 är krav. Likaså goda kunskaper inom programmering i C#, PHP, Javascript och SQL. Erfarenhet inom 3D-modellering och grundläggande animering i Blender är också krav, såväl som erfarenhet inom utveckling med hjälp av Laravel, Vue och MySQL. Arbetet kräver också goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Du har ett självständigt driv att planera, prioritera och leverera kontinuerligt.

Meriterande är arbetslivserfarenhet inom programmering samt egna hobbyprojekt.

Snarast enligt ök

Christina Ljungberg

Diarienummer

AN 2.2.1-844-22

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2022-05-22

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.