Huvudmenyn dold.

• Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 20%
  • Ort Umeå

Kandidatprogrammet Life Science vid Umeå universitet är baserat på både institutionen för molekylärbiologi och kemiska institutionen. Denna tjänst kommer att vara positionerad vid institutionen för kemi, som är en av de största institutionerna inom Teknisk-naturvetenskapliga fakulteten med cirka 200 anställda och en stark och expanderande forskning och undervisning.

Arbetsuppgifter
Arbetet som amanuens innebär att du är anställd av Umeå Universitet och att du arbetar med uppgifter relaterade till Life Science-programmet vid Kemiska institutionen inom området kvalitet, kommunikation, samverkan och utåtriktad verksamhet.

Vi letar efter en kandidat som uppfyller följande kriterier:

• du är registrerad som aktiv student på Life Science-programmet vid Umeå universitet,
  • du har god social kompetens och ett stort intresse för att arbeta för att förbättra och utveckla Life Science-programmet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
  • du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Tillämpning
Din ansökan ska innehålla ett personligt brev med motivering till varför du söker jobbet, ett CV, en kopia av relevant examensbevis och andra relevanta intyg/betyg.

Ansökan görs via vårt e-rekryteringssystem senast den 15 augusti 2022

Anställningsvillkor
Anställningen är 20% av heltid under 12 månader. Anställningen startar 2022-09-01, eller enligt överenskommelse.

För mer information vänligen kontakta titel Erik Chorell, erik.chorell@umu.se

2022-09-01 eller enligt överenskommelse

Erik Chorell

Diarienummer

AN 2.2.1-1242-22

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2022-08-15

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.