Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Amanuens, för deltagande i pre- och/eller klinisk undervisning i parodontologi

Institutionen för odontologi

Ansök

senast

2022-01-28

  • Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning 10 %
  • Ort Umeå

Institutionen för odontologi bedriver undervisning på tandläkarprogrammet, tandhygienistprogrammet och tandteknikerprogrammet samt forskning inom mun, ansikte och käkar. Vi söker nu tre amanuenser á 10 % för deltagande i den pre- och/eller kliniska undervisningen i parodontologi.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av handledning i den kliniska färdighetsträningen för studenter på patient men även handledning på SIM-kliniken.

Behörighet
Behörig att anställas som amanuens är den student som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå inom universitet eller högskola.

Kvalifikationer
Sökande ska vara godkänd teoretiskt och kliniskt i samtliga ämnen t.o.m. termin 8 och ha stort intresse för ämnet parodontologi.

Villkor
Anställningsperioden avser vårterminen 2022. Anställningen avser 10 % per amanuens och omfattningen kan variera under terminen. Anställningen ska fullgöras parallellt med studier.

Ansökan
Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi och vara inkommen senast den 28 januari 2022.

Din ansökan ska innehålla:

  • CV som innehåller uppgifter om utbildning och arbetslivserfarenhet
  • En kort beskrivning av dig själv, samt motivering varför du söker anställningen. Ange även om du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter.
  • Bifoga ett aktuellt intyg på studieresultat från Studentwebben.

Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta:

Professor avd molekylär parodontologi Pernilla Lundberg pernilla.lundberg@umu.se

Lektor avd molekylär parodontologi Anna Bogren anna.bogren@umu.se

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Diarienummer

AN 2.2.1-44-22

Ansök

senast

2022-01-28

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.