Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Amanuens i företagsekonomi, inriktning redovisning och ekonomistyrning

Handelshögskolan vid Umeå universitet

Ansök

senast

2021-12-17

  • Typ av anställning Visstidsanställning kortare än 3 månader
  • Omfattning Avser 20-30% av en heltid.
  • Ort Umeå

Vi söker en amanuens till kursmodulen i Ekonomistyrning (modul 4) som ingår i Företagsekonomi A. Välkommen med din ansökan senast 2021-12-17.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att inom ovan nämnda kursmodul hjälpa till med övningsarbeten, gruppövningar med mera.

Behörighet

Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap §10).

Kvalifikationer

Goda kunskaper inom redovisning och ekonomistyrning. Studier motsvarande termin 4 eller 5 civilekonomprogrammet inklusive Företagsekonomi A. Erfarenhet av undervisning eller praktiskt redovisningsarbete är meriterande.

Villkor

Vi söker en amanuens under 5-7 veckor. Anställningen avser 20-30% av en heltid. Lön enligt amanuensavtal.

Ansökan

Din ansökan ska vara inkommen via universitetets e-rekryteringssystem senast 2021-12-17. Ansökan ska innehålla:

  • En kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker tjänsten.
  • CV
  • Ett intyg på studieresultat från Studentwebben.

Information

För mer information om anställningen kontakta Oscar Stålnacke, universitetslektor, oscar. stalnacke@umu.se eller Dan Frost, studierektor, dan.frost@umu.se.

Mer om Handelshögskolan

Som en internationellt respekterad, nationellt inflytelserik och regionalt förankrad del av Umeå universitet bidrar Handelshögskolan till samhällsutvecklingen genom utbildning och forskning av hög internationell standard.

I samspel med vårt omgivande samhälle bedriver vi utbildning och forskning som bidrar till individers förståelse, förmåga och ansvarstagande vad gäller samhällets utmaningar och betydelsen av hållbar utveckling. Vi är AACSB-ackrediterade och hållbarhetscertifierade enligt miljöledningsstandarden ISO14001.

Vi utbildar ansvarsfulla individer som med insikter i samhällets utmaningar, oavsett sin framtida yrkesroll, kan göra skillnad på såväl lokal som global nivå. Det gör vi genom att integrera lärande om och för hållbar utveckling i våra utbildningar. Forskningsmiljön medger både bredd och djup på ett sätt som uppmuntrar till initiering av nya forskningsområden samtidigt som etablerade områden upprätthålls och utvecklas.

Vi är ca 140 anställda fördelat mellan vårt kansli och våra enheter för företagsekonomi, nationalekonomi och statistik. Ca 3300 studenter passerar årligen våra kurser och program. Vi bedriver utbildning från grund- till forskarutbildningsnivå i företagsekonomi, nationalekonomi och statistik.

Enheten för företagsekonomi har ca 60 anställda. Vi bedriver forskning inom sektionerna entreprenörskap, management, marknadsföring och redovisning/finansiering.

Läs mer om Handelshögskolan här: umu.se/handelshogskolan/

Välkommen med din ansökan!Tillträde

Omgående

Kontaktperson

Oscar Stålnacke, universitetslektor

090-786 64 97, oscar.stalnacke@umu.se

Dan Frost, studierektor

090-786 53 74. dan.frost@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-1732-21

Löneform

månadslön, lönesättning enligt lokalt avtal för amanuenser.

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-12-17

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.