Hoppa direkt till innehållet
printicon

Amanuens Omvårdnad

Institutionen för omvårdnad

Ansök

senast

2019-11-16

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 10 %
  • Ort Umeå

Beskrivning

Vid institutionen för omvårdnad, som har ett hundratal anställda, bedrivs utbildning till sjuksköterska och röntgensjuksköterska, specialistutbildningar för sjuksköterskor, barnmorske-, magister- och masterutbildning samt forskarutbildning/forskning inom tre huvudämnen; omvårdnad, radiografi samt sexuell och reproduktiv hälsa.

Arbetsuppgifter

Arbetet som amanuens innebär att du blir anställd av universitetet och undervisar i praktiska moment på KTC. Arbetsuppgifterna består av att under 4 timmar per vecka undervisa andra studenter i Sjuksköterske-, läkar- och röntgensjuksköterskeutbildningarna. Undervisningen gäller praktiska moment såsom venprover, PVK, KAD, Sond mm. Som amanuens ges du också möjlighet att som timanställd undervisa på KTC när det gäller extern undervisning t ex HLR med Polis-, Fysioterapeut- och Läkarprogrammen mm.

Kvalifikationer

Sjuksköterske- eller Röntgensjuksköterskestudent som VT – 2020 påbörjar studier i Termin 5. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Villkor

Anställningen är på 10%, 4 timmar per vecka under perioden 190826--200531. Du kommer att introduceras och läras upp i dina arbetsuppgifter av erfaren personal på KTC. När du utför dina arbetsuppgifter samarbetar du oftast med amanuenser som redan jobbat en termin. Som amanuens erbjuds du en instruktörsutbildning inom Vuxen-HLR!

Tillträde

20200120

Kontaktperson

Kent Sandström

+46 90 7865908

Diarienummer

AN 2.2.1-1544-19

Löneform

Månadslön

Ansök

senast

2019-11-16

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.