"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Amanuenser för undervisning i fysiologi

Institutionen för integrativ medicinsk biologi

Ansök

senast

2023-08-11

  • Typ av anställning Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning 20%
  • Ort Umeå

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Institutionen för Integrativ medicinsk biologi bedriver undervisning på bland annat
läkarprogrammet. Vi söker nu 4 amanuenser för deltagande i undervisningen inom fysiologi av våra studenter.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att vara föreläsare och handledare vid demonstrationer, samt praktiska övningar.

Behörighet

Behörig att anställas som amanuens är den student som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå inom universitet eller högskola.

Kvalifikationer

Sökande ska vara godkänd teoretiskt i samtliga ämnen på läkarprogrammet t.o.m. termin 3, samt ha avslutat kursen ”Organsystemens struktur och funktion” med godkänt resultat.

Villkor

Anställning som amanuens enligt Högskoleförordningen 5 kap.
Anställningsperioden avser höstterminen 2023. Omfattningen motsvarar 20 % anställning under 2-4 månader efter överenskommelse med amanuensansvarig lärare. Anställningen ska fullgöras parallellt med studier.

Ansökan

Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi och vara inkommen senast den
11 augusti 2023.

Tillträde 1 september, eller enligt överenskommelse.

Din ansökan ska innehålla:

En kort beskrivning av dig själv, samt motivering varför du söker anställningen. Ange även om du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter. Bifoga ett aktuellt intyg på studieresultat från Studentwebben.

Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta: 

Universitetslektor Michael Druzin.

Välkommen med din ansökan!

Faktaruta

Tillträde

1 september, eller efter överenskommelse

Löneform

Månadslön

Ansökningsdatum

2023-08-11

Diarienummer

AN 2.2.1-826-23

Kontaktperson

Michael Druzin

michael.druzin@umu.se

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

SEKO

090-7865296

ST

090-7865431

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.