Hoppa direkt till innehållet
printicon

Amanuenser i företagsekonomi

Företagsekonomi

Ansök

senast

2020-01-26

  • Typ av anställning Visstidsanställning kortare än 3 månader
  • Omfattning 10-30%
  • Ort Umeå

Vi söker 1-2 amanuenser för att hålla i övningstillfällen i Extern redovisning och Ekonomistyrning.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i att inom ramen för kursmodulerna Extern redovisning och Ekonomistyrning hålla övningstillfällen för studenter på kursen Företagsekonomi A NÄT vårterminen 2020.

Behörighet
Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap §10).

Kvalifikationer
Goda kunskaper inom redovisning och/eller finansiering. Studier motsvarande termin 5 eller 6 civilekonomprogrammet inklusive Företagsekonomi A och B. Erfarenhet av undervisning eller praktiskt redovisningsarbete är meriterande.

Villkor
Vi söker 1-2 amanuenser under ca 4 månader. Anställningen avser 10-30% av en heltid. Lön enligt amanuensavtal.

Ansökan
Din ansökan ska vara inkommen via universitetets e-rekryteringssystem senast 2020-01-26. Ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker tjänsten. Ansökan ska dessutom innehålla CV och ett intyg på studieresultat från Studentwebben.

Information
För mer information om anställningen kontakta Oscar Stålnacke, universitetslektor, oscar.stalnacke@umu.se eller Dan Frost, studierektor, dan.frost@umu.se. 

Mer om Handelshögskolan
Som en internationellt respekterad, nationellt inflytelserik och regionalt förankrad del av Umeå universitet bidrar Handelshögskolan till samhällsutvecklingen genom utbildning och forskning av hög internationell standard.

I samspel med vårt omgivande samhälle bedriver vi utbildning och forskning som bidrar till individers förståelse, förmåga och ansvarstagande vad gäller samhällets utmaningar och betydelsen av hållbar utveckling.

Vi är ca 150 anställda fördelat mellan vårt kansli och våra enheter för företagsekonomi, nationalekonomi och statistik. Ca 3000 studenter passerar årligen våra kurser och vi bedriver utbildning från grund- till forskarutbildningsnivå i företagsekonomi, nationalekonomi och statistik.

Enheten för företagsekonomi har ca 60 anställda. Vi bedriver forskning inom sektionerna entreprenörskap, management, marknadsföring och redovisning/finansiering.

Handelshögskolan är AACSB-ackrediterad och hållbarhetscertifierad enligt miljöledningsstandarden ISO14001. Läs mer om Handelshögskolan här: https://www.umu.se/handelshogskolan/

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

Omgående

Kontaktperson

Oscar Stålnacke, universitetslektor

oscar.stalnacke@umu.se

Dan Frost, studierektor

dan.frost@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-44-20

Löneform

Månadslön, lönesättning enligt lokalt avtal för amanuenser

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2020-01-26

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.