Hoppa direkt till innehållet
printicon

Amanuenser i statistik

Statistik

Ansök

senast

2019-11-24

  • Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning 10-30%
  • Ort Umeå

Enheten för statistik vid Handelshögskolan söker dig som vill arbeta som amanuens i statistik.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av undervisningsplanering, undervisning och handledning på såväl campus- som distanskurser på grundläggande nivå.

Behörighet
Behörig att anställas som amanuens är den student som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå inom universitet och högskola.

Kvalifikationer
Statistik B eller motsvarande. Kurser på C-nivå eller magisternivå i statistik är meriterande. Tidigare erfarenhet av undervisning är mycket meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.                           

Omfattning
Vi söker en eller flera amanuenser under vårterminen, 2020-01-13 till 2020-06-14. Anställningen avser 10-30 % av en heltid med varierande omfattning under perioden. Anställningen ska fullgöras parallellt med studier.

Ansökan
Din ansökan ska vara inkommen via universitetets e-rekryteringssystem senast 2019-11-24.

Ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker tjänsten, uppge även om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ansökan ska dessutom innehålla CV och ett intyg på studieresultat från Studentwebben.

Information
För mer information om anställningen kontakta studierektor Jessica Fahlén, jessica.fahlen@umu.se eller biträdande prefekt Marie Eriksson, marie.erikssson@umu.se.

Mer om Handelshögskolan
Som en internationellt respekterad, nationellt inflytelserik och regionalt förankrad del av Umeå universitet bidrar Handelshögskolan till samhällsutvecklingen genom utbildning och forskning av hög internationell standard.

Handelshögskolan är AACSB-ackrediterade och vi arbetar systematiskt med hållbarhetsfrågor för att bidra med kunskap och lösningar för samhällets utmaningar. Vårt miljöledningssystem är sedan 2015 certifierat enligt ISO14001.

Vi är ca 150 anställda fördelat mellan vårt kansli och våra enheter för företagsekonomi, nationalekonomi och statistik. Ca 3000 studenter passerar årligen våra kurser och vi bedriver utbildning från grund- till forskarutbildningsnivå i företagsekonomi, nationalekonomi och statistik.

Enheten för statistik har ca 30 anställda. Vi bedriver statistisk grundforskning och empirisk forskning i nära samarbete med andra vetenskaper.

Läs mer om Handelshögskolan här: http://www.usbe.umu.se.

Välkommen med din ansökan!Tillträde

2020-01-13

Kontaktperson

Jessica Fahlén, studierektor

090-7866081, jessica.fahlen@umu.se

Marie Eriksson, biträdande prefekt

090-7866108, marie.eriksson@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-1632-19

Löneform

Månadslön, lönesättning enligt lokalt avtal för amanuenser

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2019-11-24

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.