Huvudmenyn dold.

• Omfattning 10%
  • Ort Umeå

Umeå Universitet, Medicinska fakulteten

Vid Umeå Universitet söker vi amanuenser till Clinicum Betula, den medicinska fakultetens gemensamma kliniska träningscentrum.

Att arbeta som amanuens innebär att du blir anställd av Umeå Universitet och undervisar i praktiska moment på Clinicum Betula. Arbetsuppgifterna består av att Du under 4 timmar per vecka undervisar andra studenter tillhörande Läkarprogrammet och Sjuksköterskeprogrammet. Undervisningen gäller praktiska moment som till exempel venprov, PVK, KAD, Sondsättning och lumbal punktion. Dessutom har du en viktig roll i att vara behjälplig med och att ta ansvar för den utrustning som finns tillgänglig på Clinicum Betula. Som amanuens ges du också möjlighet att som timanställd undervisa på Clinicum Betula när det gäller extern undervisning till exempel HLR för Polisutbildningen- Fystioterapeututbildningen och andra program.

Kvalifikationer

Vi söker dig som går eller just ska börja Termin 9 och Termin 10 på Läkarprogrammet. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Villkor

Anställningen är på 10%, 4 timmar per vecka under perioden 2022-02-15 till 2023-01-31 (till 2022-06-30 (om du är T10 student). Din arbetstid kommer att vara förlagd mestadels på kvällstid (kl 17-kl 21) måndag till torsdag. Du kommer att få en introduktion och läras upp i dina arbetsuppgifter av erfaren personal på Clinicum Betula. När du utför dina arbetsuppgifter samarbetar du oftast med andra amanuenser från Läkarprogrammet och Sjuksköterskeprogrammet. Som amanuens erbjuds du en intruktörsutbildning inom Vuxen-HLR.

För Umeå Universitet är det viktigt att erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrund och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.

Enligt överenskommelse

Pontus Karling pontus.karling@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-1997-21

Löneform

Månadslön

senast

2022-01-29

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.