Huvudmenyn dold.

• Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 10%
  • Ort Umeå

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar. Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer här

Beskrivning

Vid Umeå Universitet söker vi amanuenser till Clinicum Betula, den medicinska fakultetens gemensamma kliniska träningscentrum.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som amanuens innebär att du blir anställd av Umeå Universitet och undervisar i praktiska moment på Clinicum Betula. Arbetsuppgifterna består av att Du under 4 timmar per vecka undervisar andra studenter tillhörande Läkar-, Sjuksköterske- och Röntgenssjuksköterskeprogrammet. Undervisningen gäller praktiska moment som till exempel statusundersökningar, PVK, KAD, rektoskopi mm samt att leda interprofessionella simuleringsövningar. Dessutom har du en viktig roll i att vara behjälplig med och att ta ansvar för den utrustning som finns tillgänglig på Clinicum Betula. Som amanuens ges du också möjlighet att som timanställd undervisa i till exempel HLR både för studenter i läkarprogrammets tidigare terminer samt vid andra program.

Kvalifikationer

Vi söker dig som påbörjar termin 9 på Läkarprogrammet vårterminen 2023. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Villkor

Anställningen är på 10%, 4 timmar per vecka under perioden 2023-01-16 till 2024-01-14. Din arbetstid kommer att vara förlagd mestadels på kvällstid. Du kommer att få en introduktionsutbildning av erfaren personal på Clinicum Betula. I samband med undervisningen samarbetar du med andra amanuenser från Läkar-, Sjuksköterske- och Röntgensjuksköterskeprogrammet. Du får inskolning av amanuenser som redan arbetat en termin. Som amanuens erbjuds du en instruktörsutbildning inom Vuxen-HLR samt utbildning i simuleringskonceptet SMART.

Faktaruta

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Ansök senast

2022-11-27

Diarienummer

AN 2.2.1-1666-22

Pontus Karling, pontus.karling@umu.se

070-6674607

Anne Möller, anne.moller@umu.se

090-7867026

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

SEKO

090-7865296

ST

090-7865431

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.