Huvudmenyn dold.

Amanuenser till institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap

Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap

senast

2021-12-10

• Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning 5% - 10%
  • Ort Umeå

Beskrivning

Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap söker fem till tio amanuenser till undervisning under vårterminen 2022.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av undervisning under laborationer, exkursioner och dissektioner samt bedömning av studenters laborationsrapporter och/eller medverka vid seminarier kopplade till praktiska moment. Undervisning kommer att ske på kandidatprogrammen i Biologi och Geovetenskap och Miljö- och hälsoskydd samt basåret. Anställningarnas omfattning kommer att vara 5 - 10% av heltid under 6 månader med början den 1 februari 2022 eller enligt överenskommelse.

Du som söker anställning som amanuens ska:

• vara antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå vid Umeå universitet
  • ha avklarat minst 120 hp på kandidatprogrammet i Miljö- och hälsoskydd eller kandidatprogrammet i Biologi och geovetenskap
  • ha social kompetens
  • tycka om att medverka på laborationer och exkursioner
  • vara intresserad av att förklara biologi och geovetenskap för andra

Ansökan

I din ansökan vill vi att du bifogar en kort beskrivning (max två A4) om dig själv, dina kunskaper och erfarenheter och varför du skulle passa som amanuens, samt ett utdrag från Ladok över dina avklarade studier. Det är också meriterande om du har ledarmeriter t.ex. från idrottslag, kåren, konfirmationsläger etc. En stor merit är om du arbetat som amanuens tidigare (hos oss eller på annan institution). Sista ansökningsdag 2021-11-30.

Urvalet bland sökande görs utifrån den sökandes meriter, lämplighet och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Caroline Blomquist

Caroline.blomquist@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-1670-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2021-12-10

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.