Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Amanuenser till institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap

Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap

Ansök

senast

2022-12-14

  • Typ av anställning Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning 5-50%
  • Ort Umeå

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar. Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer här

Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap söker 2-4 amanuenser till undervisning under vår- och hösttermin 2023. Anställningarnas omfattning kommer att vara 5 - 50% av heltid upp till 12 månader med start löpande under 2023. Sista ansökningsdag är 2022-12-14. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetet består av undervisning under laborationer, exkursioner och dissektioner samt bedömning av studenters laborationsrapporter och/eller medverka vid seminarier kopplade till praktiska moment. Undervisning kommer att ske på kandidatprogrammen i Biologi och Geovetenskap och Miljö- och hälsoskydd samt basåret. 

Kvalifikationer
Du som söker anställning som amanuens ska:
• vara antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå vid Umeå universitet
• ha avklarat minst 120 hp på kandidatprogrammet i Miljö- och hälsoskydd eller  kandidatprogrammet i Biologi och geovetenskap
• ha god social kompetens
• tycka om att medverka på laborationer och exkursioner
• vara intresserad av att förklara biologi och geovetenskap för andra

Ansökan
I din ansökan vill vi att du bifogar en kort beskrivning (max två A4) om dig själv, dina kunskaper och erfarenheter och varför du skulle passa som amanuens, samt ett utdrag från Ladok över dina avklarade studier. Det är också meriterande om du har ledarskapsmeriter t.ex. från idrottslag, kåren, konfirmationsläger etc. En stor merit är om du arbetat som amanuens tidigare (hos oss eller på annan institution). Sista ansökningsdag 2022-12-14.  Urvalet bland sökande görs utifrån den sökandes meriter, lämplighet och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kontakt
Vid frågor, vänligen kontakta Studierektor, Caroline Blomquist: caroline.blomquist@umu.se

Faktaruta

Tillträde

2023-01-01 eller enligt överenskommelse

Löneform

Fast månadslön

Ansök senast

2022-12-14

Diarienummer

AN 2.2.1-1758-22

Kontaktperson

Caroline Blomquist, Studierektor

090-7869417

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.