Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Amanuenser, Undervisningsadministratörer på 20% till UPL

Universitetspedagogik och lärandestöd

Ansök

senast

2022-08-10

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 20%
  • Ort Umeå

Arbetsuppgifter Vi erbjuder

Arbetet som amanuens innebär att du blir anställd av universitetet och att du arbetar med undervisningsadministrativa uppgifter vid avdelningen för Universitetspedagogik och lärandestöd (UPL). Tyngdpunkten för arbetet är att bistå lärare med undertextning av inspelade filmer. Textningen kan vara på både svenska och engelska. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa enklare utbildningsmaterial främst med fokus på digital tillgänglighet i undervisning. Viss administration kan tillkomma.

 

Vi erbjuder

Tillsammans bildar du och dina kollegor ett team som arbetar med liknande uppgifter. I denna tjänst har du oftast möjlighet att förlägga dina arbetstider då det passar dig och dina studier bäst. Vi erbjuder god arbetsledning, trivsam arbetsmiljö och adekvata arbetsverktyg för arbetsuppgifterna.

 

Arbetsplats
Universitetspedagogik och lärandestöd (UPL)

 

Kvalifikationer

Du är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå vid Umeå universitet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Då arbetet innebär löpande kontakter med lärare, forskare och administrativ personal är det viktigt att fungera inom arbetslaget. Anställningen förutsätter god initiativ- och samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla samt en prestigelös och positiv inställning till att bistå andra med hjälp.

Vi vill att du genomför och utvecklar aktuella arbetsuppgifter samt bidrar till en positiv utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

 

Villkor Om anställningen

Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap § 10).

 

Om anställningen

Anställningen är tidsbegränsad enligt HF 5 kap § 12 till 2023-06-15 med möjlighet till förlängning (sammanlagt högst 3 år). Omfattningen är 20%. Anställning sker löpande med tillträde 2022-08-22 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-08-10.Tillträde

2022-08-22 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Eva Svedmark

+46907869243

Diarienummer

AN 2.2.1-1064-22

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

ST

090-7865431

Ansök

senast

2022-08-10

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.