Huvudmenyn dold.

• Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi.

Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar. Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats läs mer här

Vi söker nu en bibliotekarie med tillsvidareanställning till avdelningen för Kundservice vid UB.

Som bibliotekarie på Kundservice kommer du att arbeta med:

• Passtjänstgöring enligt schema
  • Fjärrlåneservice till andra bibliotek
  • Stöd och service till studenter med läs- och skrivnedsättning
  • Kravärenden
  • Kvalitets- och tjänsteutveckling
  • Fysiskt arbete med omflyttningar av samlingar
  • Andra inom avdelningen förekommande uppgifter

Kompetenskrav:

• Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande
  • Erfarenhet av passtjänstgöring vid bibliotek

Du har känsla för service och fallenhet för utåtriktat arbete då du kommer att stödja studenter och anställda vid Umeå Universitet i ditt dagliga arbete. Du trivs med att jobba med andra människor och en god teamkänsla är en självklarhet för dig samtidigt som du inte har några problem med att jobba självständigt. Du har en god initiativförmåga, är noggrann, flexibel och ansvarstagande. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övriga önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet av fjärrlåneservice till andra bibliotek
  • Erfarenhet av stöd och service till studenter med läs- och skrivnedsättning
  • Erfarenhet av att arbeta med service till användare

Faktaruta

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Ansök senast

2022-10-06

Diarienummer

AN 2.2.1-1384-22

Lizette Odeblom, rekryterande chef

090-7869172

Stefan Fleig, SACO

090-7865998

Anders Lennver, ST

090-7869596

Emma Moström, HR

090-7867523

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.