Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Biträdande kanslichef - Kansliet för medicin

Kansliet för medicin

Ansök

senast

2021-10-27

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100 %
  • Ort Umeå

Vid Kansliet för medicin finns idag ca 40 medarbetare som arbetar med frågor inom ekonomi, forskning och utbildning, HR, kommunikation samt administration av läkarprogrammet. Vi söker nu en biträdande kanslichef till Kansliet för medicin.

Arbetsbeskrivning
Biträdande kanslichef stödjer kanslichefen i det dagliga, operativa ledningsarbetet och i långsiktig, strategisk planering. I arbetsuppgifterna ingår att biträda kanslichefen när det gäller verksamhetsplanering, bemanning, arbetsmiljö och i samordning av verksamhet inom kansliet och i nära dialog med medarbetarna. I arbetet kan komma att ingå ett delegerat personalansvar för kansliets medarbetare. Du kommer att ingå i kansliets ledningsgrupp och är direkt underställd kanslichef.

I arbetsuppgifterna ingår även handläggning och beredning av olika beslutsunderlag som hanteras inom kansliet, som t ex remisser och olika skrivelser samt att det kan ingå handläggar-/sekreterarskap i den nämnd-/rådsorganisation som finns inom fakulteten.

Kansliet ansvarar för stöd till fakultetsnämnd, fakultetsledning och fakultetens beredande organ. Kansliet ger även stöd till fakultetens institutioner, centrum och arbetsenheter och är en länk mellan universitetets centrala enheter och fakulteten.

Kvalifikationer
Du har akademisk examen på lägst kandidatnivå och som arbetsgivaren bedömer relevant utifrån arbetets innehåll och som är i relation till din tidigare arbetserfarenhet. Du ska ha flerårig dokumenterad chefserfarenhet av att leda och utveckla medarbetare.

Vi söker dig som har förmåga att leda och motivera andra för att nå gemensamma mål och i det arbetet skapa engagemang och delaktighet. Du ser helheter och kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga men också god förmåga att arbeta självständigt. Du har förmåga att hantera förändrade omständigheter och ser möjligheter i nya situationer. Som person tar du initiativ, har hög integritet, god analytisk förmåga och du månar om medarbetarna. Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift och ha god IT-vana.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande är erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom universitet eller högskola.

Villkor
Anställningen som biträdande kanslichef vid Kansliet för medicin är på heltid och tillsvidare med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Ansökan görs via Umeå universitets e-rekryteringssystem och ska vara inkommen senast 2021-10-27.  Ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev

Vid frågor om anställningen vänligen kontakta kanslichef Ann-Christin Edlund,
ann-christin.edlund@umu.se eller HR-samordnare Elin Enqvist, elin.enqvist@umu.se

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Diarienummer

AN 2.2.1-1401-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-10-27

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.