Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Digital medieproducent

Avdelningen för fysioterapi

Ansök

senast

2022-08-26

  • Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning enligt ÖK
  • Ort Umeå

Projektbeskrivning

Som digital medieproducent kommer du att arbeta i projektet Säkra steg där vi utvärderar nya digitala metoder för att ge stöd till äldre personer att komma igång med och underhålla fallpreventiv träning. I forskargruppen har vi tillsammans med äldre personer utvecklat appen Säkra steg som nu ska uppdateras med nytt material.

Arbetsuppgifter

Som digital medieproducent kommer du att ingå i ett team av seniora och juniora forskare med en tvärvetenskaplig inriktning, du kommer även att ha kontakt med äldre personer som är målgruppen för projektet Säkra steg. Tillsammans med forskargruppen kommer du att arbeta med filmning och redigering av nya instruktionsfilmer som visar olika balans- och styrkeövningar med och för äldre personer. Du kommer även att arbeta med formgivning av digitala föreläsningar samt utveckling av animerade instruktionsfilmer.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha lämplig högskoleutbildning tex i digital medieproduktion. Vi letar efter en kandidat med förmågan att arbeta självständigt såväl som en del av ett team. Det är meriterande att ha erfarenheter av liknande arbete, design av digitala medier och utveckling av e-hälsoverktyg samt erfarenhet av arbete med äldre personer. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Villkor

Ansökan skall innehålla

·        Curriculum Vitae

·        En kort beskrivning av dina meriter, varför du är intresserad av tjänsten och hur du kan bidra till det aktuella projektet (max 1 A4-sida)

·        Exempel på tidigare produktioner

·        Kopior av relevanta examensbevis

·        Namn och kontaktinformation till två referenspersoner

Du ansöker via vårt e-rekryteringssystem som du kan nå via applikationsknappen nedan. När ansökan tas emot kommer du att få ett bekräftelsemail.

Närmare upplysningar lämnas av Marlene Sandlund, 090-786 95 30, marlene.sandlund@umu.se.Tillträde

enl ÖK

Kontaktperson

Marlene Sandlund

090-7869530

Diarienummer

AN 2.2.1-76-22

Löneform

månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

Ansök

senast

2022-08-26

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.