Huvudmenyn dold.

Ekonomiadministratör (vikariat, 12 månader)

Umeå marina forskningscentrum

senast

2021-08-31

• Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Umeå marina forskningscentrum (UMF) är en centrumbildning vid Umeå universitet, med uppgift att stödja marin forskning, utföra miljöanalys samt sprida information om forskningsresultat och miljötillståndet i havet med fokus på Bottniska viken. I vårt uppdrag ingår att vara Umeå universitets enhet inom Havsmiljöinstitutet (HMI). UMF och HMI ligger i Norrbyn, 40 km söder om Umeå, och har 20 anställda.

Vi utlyser nu ett vikariat under 1 år som ekonomiadministratör. Sista ansökningsdag är 2021-08-30. Tillträde 2021-10-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med budget samt beredning av underlag för verksamhetsmål och verksamhetsberättelser. Arbetsuppgifterna innefattar bokslutsarbete och löpande administration så som ekonomi- och fakturahantering samt arbete med reseräkningar och inventering. Personaladministration vid tex. rekrytering, ledighets- och ersättningsärenden ingår. Projektadministration i form av uppföljning, redovisning och budgetering av projekt utgör en annan del av uppgifterna. Underhåll av webbsidor kan förekomma.

Kompetenskrav
Vi söker dig med ekonomiutbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande, samt flerårig erfarenhet av ekonomiarbete. Du är en utåtriktad person som kan arbeta självständigt, noggrant, ta eget ansvar och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. God datorvana och användning av speciellt Excel och Word är också ett krav.

Övriga önskvärda kvalifikationer
Det är meriterande att du har erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete på universitet och högskola, liksom personaladministration, samt de administrativa systemen Raindance, PASS och Primula. Erfarenhet av att administrera EU-projekt är meriterande.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi. Din ansökan ska innehålla:

• Personligt brev på svenska med presentation av dig själv, utbildning, arbetslivserfarenhet samt en motivering till varför du söker anställningen.
  • Bevis för ekonomiutbildning enligt ”kompetenskrav”
  • En meritförteckning (CV) med utbildning, examina, anställningar, dokumenterad kompetens enligt ”kompetenskrav”, språkliga färdigheter och typ av körkort

Sista ansökningsdag är 2021-08-31.

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av Joakim Ahlgren, 090-786 7991, joakim.ahlgren@umu.se, eller Åsa Hallberg, 090-789 7967, asa.hallberg@umu.se .

2021-10-01 eller enligt överenskommelse

Diarienummer

AN 2.2.1-1016-21

Löneform

Fast månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2021-08-31

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.