Hoppa direkt till innehållet
printicon

Ekonomisamordnare

Institutionen för medicinsk kemi och biofysik

Ansök

senast

2019-09-30

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100 %
  • Ort Umeå

Beskrivning

Vi söker en ekonomisamordnare till Institutionen för medicinsk och biofysik. Institutionen bedriver medicinsk forskning och undervisning vid den medicinska fakulteten. Förutom institutionsgemensamma anslag för forskning och utbildning har institutionens forskargrupper ett stort antal nationella och internationella forskningsprojekt med extern finansiering. Vi är en internationell arbetsplats med medarbetare från många olika länder.

Anställningen är på heltid och tillsvidare. Tillträde snarast möjligt eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att upprätta budget, göra uppföljningar och analyser samt bokslut på både institutions- och projektnivå. Projektredovisning och rapportering till externa finansiärer är också en stor del av dina arbetsuppgifter. I anställningen ingår löpande arbete med kontering av leverantörsfakturor, fakturering och rekvirering, hantering av reseräkningar samt beställningar.

I arbetsuppgifterna ingår även viss personal- och forskarutbildningsadministration, samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter i den dagliga verksamheten.

Det finns goda möjligheter att tillsammans med institutionens administrativa samordnare planera och fördela arbetet vid institutionen, samt stor frihet att planera sitt eget arbete och utforma egna rutiner. Det är en spännande och aktiv miljö där man kan interagera med andra medarbetare i olika arbets- och nätverksgrupper.

Kvalifikationer

Du ska ha högskoleutbildning med ekonomisk inriktning samt några års erfarenhet av arbete med ekonomiadministration. Du ska mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och dokumenterat goda kunskaper i engelska. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, ha god planeringsförmåga och ordningssinne samt kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du ska vara noggrann, lyhörd och serviceinriktad. Arbetet kräver god datorvana och framför allt goda kunskaper i Excel. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Administrativ samordnare Ingrid Råberg

090-786 51 28

Prefekt Andrei Chabes

073-6205446

Diarienummer

AN 2.2.1-1305-19

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2019-09-30

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.