Hoppa direkt till innehållet
printicon

Ekonomisamordnare

Umeå Center for Comparative Biology (UCCB)

Ansök

senast

2020-01-26

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Beskrivning
UCCB är ansvarig för/organiserar all verksamhet som rör forskning med försöksdjur på Umeå Universitet. Vi är specialister på djurförsöksfrågor och kan ge service och vägledning i djurförsöksfrågor till forskare, doktorander och andra anställda på Umeå universitet.

Vår ekonomisamordnare har gått vidare till nya utmaningar och vi söker nu en efterträdare. 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att medverka i upprättande av budget, löpande budgetuppföljning och bokslut samt att ansvara för ekonomi- och fakturahantering. Löpande bokföring och diarieföring samt personaladministration (anställningsavtal, arvodesräkningar, reseräkningar osv) ingår i arbetsuppgifterna. Ekonomiadministratören ska också bistå personal och ledning i ekonomiska frågor samt utföra övriga förekommande arbetsuppgifter som rör ekonomi, administration, personal och arbetsenhetens uppdrag.

Kvalifikationer

Du ska ha ekonomisk utbildning på högskolenivå eller annan kompetens som kan bedömas likvärdig. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter från ekonomifunktion inom företag, universitet eller andra statliga myndigheter. Mycket god datorvana (Office-paketet, administrativa system) är ett krav.


Vi söker dig med hög personlig integritet och servicekänsla, förmåga och erfarenhet av att arbeta självständigt och ta eget ansvar. För att lyckas i jobbet behöver du ha ett  strukturerat arbetssätt samt vara noggrann. Du ska även ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska liksom förmåga att pedagogiskt förklara och kommunicera ekonomisk information.

Erfarenhet av övergripande ansvar för ekonomihantering och vana av arbete med webbsidor är särskilt meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Villkor

Anställningen gäller tillsvidare men provanställning kan komma att tillämpas. 

Sista ansökningsdag är 2020-01-26. 

Vid frågor kring denna rekrytering, kontakta ansvarig chef på tel.nr 090-786 64 30, eller per epost på prefect.uccb@umu.se   

Välkommen med din ansökan! 

Tillträde

Enl. överrenskommelse

Kontaktperson

Leif Carlsson

090-786 64 30

Diarienummer

AN 2.2.1-2087-19

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2020-01-26

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.