Huvudmenyn dold.

• Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100 %
  • Ort Umeå

Vid Kansliet för medicin finns idag ca 40 medarbetare som arbetar med frågor inom ekonomi, forskning och utbildning, HR, kommunikation samt administration av läkarprogrammet. Vi söker nu en fakultetssamordnare till en tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag 9 augusti 2022.

Arbetsuppgifter
Som fakultetssamordnare kommer du att arbeta som stöd inom fakultetens arbete med internationaliseringsfrågor både inom forskning och utbildning.  Arbetet innebär att fungera som stöd till de internationaliseringsansvariga ledamöterna inom Medicinska fakultetens olika organ samt att vara handläggare i fakultetens råd för internationalisering av utbildningarna (RIU).

Dessutom kommer du att arbeta som stöd inom fakultetens anställnings- och docenturnämnd och då framför allt med handläggning/beredning av ärenden som rör rekrytering av lärare, docenturansökningar och pedagogisk meritering. I arbetet ingår handläggning i form av protokollskrivning, utredningsarbete och administration. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid.

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning på lägst kandidatnivå. Det krävs att du har erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Vidare krävs att du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar samt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. God datorvana och kunskaper i Officepaketet är ett krav. Då du i ditt arbete har omfattande kontakter med företrädare inom och utom universitetet är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta, samt att du har stor integritet.

För att passa i rollen som fakultetssamordnare trivs du med att ge service och du kan strukturera och kommunicera information både internt och externt på både svenska och engelska. Arbetet ställer stora krav på att kunna samarbeta och skapa goda relationer internt inom universitetet men även mot potentiella medarbetare/sökande till anställningar och externa parter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
Erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom högskolesektorn med tonvikt på internationaliseringsfrågor samt erfarenhet av att ha deltagit i rekryteringsprocess för läraranställningar är meriterande för anställningen. Kunskap om universitetets organisation och de regelverk som styr verksamheten är också meriterande.

Ansökan
Din ansökan ska vara inkommen i Umeå universitets e-rekryteringssystem senast den 9 augusti 2022. Fullständig ansökan innehåller:

• CV,
  • Personligt brev

Villkor
Anställningen är på heltid, tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde så snart som möjligt.

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta: kanslichef Ann-Christin Edlund, ann-christin.edlund@umu.se eller HR-samordnare Elin Enqvist, elin.enqvist@umu.se

Välkommen med din ansökan!

Enligt överenskommelse

Diarienummer

AN 2.2.1-1222-22

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2022-08-09

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.