Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Förrådstekniker/undersköterska

Institutionen för omvårdnad

Ansök

senast

2022-05-22

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100 %
  • Ort Umeå

Beskrivning

Vid medicinska fakulteten finns Clinicum Betula, ett kliniskt träningscenter (KTC) som är en utbildningsmiljö för praktisk färdighetsträning och scenarioträningträning. Scenarioträningen är med olika typer av patiensimulatorer för både intra- och interprofessionella teamövningar. KTC är främst avsett för utbildningar inom omvårdnad, radiografi, sexuell och reproduktiv hälsa samt för läkarprogrammet. Även andra utbildningar vid medicinska fakulteten samt polisprogrammet nyttjar delvis KTC för träning. Till avdelningen söker vi nu en förrådstekniker/undersköterska.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att ombesörja att det finns material och fungerande utrustning för verksamheten på KTC. Förberedelse och omhändertagande av material och lokaler i samband med KTCövningar ingår samt hantering av datorbaserade beställningssystem och hantering av datorstyrd utrustning. Även planering och schemaläggning för undervisning samt instruktör i vissa moment ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Behörig att anställas som förrådstekniker är i första hand undersköterska. Annan utbildning kan vara aktuell dock är god kännedom om material och moment vanligt förekommande inom sjuksköterskans arbetsområde ett krav. Vidare är vana av arbete med datorer och intresse för teknik ett krav.

Den sökande förväntas vara noggrann, har god organisationsförmåga, förmåga att finna kreativa lösningar samt vara bekväm med att hantera teknisk utrustning och datorer. Då arbetet innebär samarbete med ett stort antal lärare och studenter, krävs även god service och samarbetsförmåga.

Om anställningen

Anställningen är placerad vid institutionen för omvårdnad, Umeå universitet. Läs mer om vår verksamhet här: https://www.umu.se/institutionen-for-omvardnad/ Anställningarna är tillsvidare och provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan ska göras senast 220522 via vårt e-rekryteringssystem där efterfrågade dokument ska laddas upp.

Välkommen med din ansökan!Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

karin.jonsson@umu.se

090-7869145

Diarienummer

AN 2.2.1-746-22

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

SEKO

090-7865296

ST

090-7865431

Ansök

senast

2022-05-22

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.