"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Grafisk formgivare

Avdelningen för fysioterapi

Ansök

senast

2023-02-14

  • Typ av anställning Visstidsanställning kortare än 3 månader
  • Omfattning 75%
  • Ort UMEÅ

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer om Umeå universitet som arbetsplats, läs mer här

Projektbeskrivning

Som digital medieproducent kommer du att arbeta i projektet Säkra steg där vi utvärderar nya digitala metoder för att ge stöd till äldre personer att komma igång med och underhålla fallpreventiv träning. I forskargruppen har vi tillsammans med äldre personer utvecklat appen Säkra steg som nu ska uppdateras med nytt material.

Arbetsuppgifter

Som digital medieproducent kommer du att ingå i ett team av seniora och juniora forskare med en tvärvetenskaplig inriktning, du kommer även att ha kontakt med äldre personer som är målgruppen för projektet Säkra steg. Tillsammans med forskargruppen kommer du att arbeta med filmning och redigering av nya instruktionsfilmer som visar olika balans- och styrkeövningar med och för äldre personer. Du kommer även att arbeta med formgivning av digitala föreläsningar samt utveckling av animerade instruktionsfilmer.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha lämplig högskoleutbildning tex i digital medieproduktion. Vi letar efter en kandidat med förmågan att arbeta självständigt såväl som en del av ett team. Det är ett krav att ha erfarenheter av liknande arbete inom universitetet, design av digitala medier, produktion av utbildningsmaterial samt erfarenhet av arbete med äldre personer. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

VillkorFaktaruta

Tillträde

enligt ÖK

Löneform

Månadslön

Ansökningsdatum

2023-02-14

Diarienummer

AN 2.2.1-155-23

Kontaktperson

Marlene Sandlund

090-7869530

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

SEKO

090-7865296

ST

090-7865431

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.