Hoppa direkt till innehållet
printicon

HR-administratör till Informatik

Institutionen för informatik

Ansök

senast

2019-09-05

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Institutionen för informatik söker nu en HR-administratör med ansvar för såväl personaladministration som andra institutionsadministrativa arbetsuppgifter. Vikariat på heltid fr.o.m 2019-11-01 eller enligt överenskommelse t.o.m 2020-11-30

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter omfattar personaladministration såsom att vara ett ledningsstöd till prefekt och studierektor utifrån lagar, avtal och riktlinjer gällande personalfrågor samt administrativt bistå prefekt i arbetsmiljöfrågor, personalärenden och vid institutionens utskottsmöten. Du kommer arbeta med administration av rekryterings- och anställningsärenden och hantering av ärenden inom universitetets personaladministrativa system. I arbetsuppgifterna ingår även forskarutbildningsadministration som innebär kontakt med doktorander och handledare. Andra arbetsuppgifter som ingår i anställningen är administration av reseräkningar och resefakturor, att ansvara för institutionens arkiv, beställningar samt ansvara för förekommande administrativa arbetsuppgifter i samband med den dagliga verksamheten. Anställningen kan komma att omfatta arbete vid flera enheter inom Umeå universitet.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat på heltid fr.o.m 2019-11-01 eller enligt överenskommelse t.o.m 2020-11-30. Placering är vid Umeå universitet och institutionen för informatik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning mot personalområdet, såsom personalvetarprogrammet eller motsvarande samt att du har dokumenterad erfarenhet inom personaladministration. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och arbetet kräver god datorvana (Officepaketet).

Du skall vidare ha lätt för att samarbeta, ha god planeringsförmåga och ordningssinne samt kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du skall också vara serviceinriktad och ha lätt att ta egna initiativ för en bra lösning på praktiska problem. Det är meriterande med erfarenhet av Umeå universitets administrativa system som Primula, Raindance och Varbi. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Institutionen för informatik
Institutionen för informatik består av 45 medarbetare. På grundnivå bedriver vi utbildning inom flera olika utbildningsprogram. Vi erbjuder även masterprogram och utbildning på forskarnivå inom Informatik. Läs mer om institutionen för informatik här: www.informatik.umu.se

Ansökan
Ansökan ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

191101

Kontaktperson

Katrin Jonsson

090-786 93 87

Tina Lundmark

090-7866438

Diarienummer

AN 2.2.1-1192-19

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2019-09-05

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.