Hoppa direkt till innehållet
printicon

HR-samordnare

Juridiska institutionen

Ansök

senast

2019-10-17

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 75%
  • Ort Umeå

Vi söker dig som vill arbeta brett inom HR-området gentemot ett antal institutioner vid Samhällsvetenskapliga fakulteten. Anställningen är tillsvidare på 75% med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningen är placerad vid Juridiska institutionen men arbetsuppgifterna kommer att fördelas över ytterligare institutioner och enheter.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att stödja institutionernas prefekter och ledning i diverse frågor inom personalområdet så som rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt samt rådgivning utifrån gällande lagstiftning, avtal och policys/riktlinjer. Dina arbetsuppgifter består även av löpande personalarbete som till exempel administration av rekryterings- och anställningsärenden samt hantering av ärenden inom universitetets personaladministrativa system. Andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå och arbetsuppgifterna kan förändras över tid.

Kompetenskrav

Du som söker har examen från personalvetarprogrammet eller motsvarande samt erfarenhet av självständigt arbete med personalfrågor. Kontakter och kommunikation med internationella medarbetare förekommer i arbetet varför goda kunskaper i engelska, såväl som i svenska, i både tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av personalarbete i stor organisation, gärna universitet eller högskola. Det är också meriterande om du har arbetat med datorbaserade personalsystem. Umeå universitet använder idag Primula.

Du är noggrann, strukturerad, handlingskraftig och kan prioritera mellan arbetsuppgifterna. Förmåga att samarbeta, kommunicera samt sträva mot gemensamma mål är central. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla ett CV samt personligt brev som motiverar varför du söker jobbet. Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi senast 17 oktober 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Här kan du läsa mer om Juridiska institutionen:

https://www.umu.se/juridiska-institutionen

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Görel Granström

090-786 74 18

Diarienummer

AN 2.2.1-1401-19

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2019-10-17

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.