Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

HR-samordnare

Institutionen för Kost- & måltidsvetenskap

Ansök

senast

2021-10-26

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 75%
  • Ort Umeå

Institutionen för kost- och måltidsvetenskap söker en HR-samordnare. Anställning är en tillsvidareanställning på deltid (75%) med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag 211026.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som HR-samordnare är ett brett och självständigt arbete med såväl kvalificerade HR-frågor som löpande HR-administration. Det innefattar bland annat:

  • Stöd till chef/ledning i förekommande HR-frågor såsom rekrytering och kompetensförsörjning, introduktion, omställning, arbetsmiljö- och lika villkorsfrågor, rehabilitering, arbetsrätt mm.
  • Stöd och rådgivning till institutionsledningen utifrån gällande lagstiftning, lokala och centrala avtal samt gällande policys och riktlinjer.
  • Övriga administrativa uppgifter som till exempel administration av rekryterings- och anställningsärenden, ledighetsansökningar, uträkning av doktorandtid, vara behjälplig i att ta fram statistik och underlag för olika rapporter mm.
  • Andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå och arbetsuppgifterna kan förändras över tid.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har lägst kandidatexamen från personalvetarprogrammet eller annan examen som bedöms likvärdig/motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt med kvalificerade HR-frågor samt mycket god förmåga och erfarenhet av att ta eget ansvar och egna initiativ. Du har även god förmåga att planera och organisera arbetet och kan hantera många olika frågor och uppgifter parallellt.

För denna anställning krävs god datorvana samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Erfarenhet av HR-arbete i en stor organisation, gärna universitet eller högskola är meriterande. Även erfarenhet av att arbeta i universitetsadministrativa system, såsom Pass, Primula och Varbi samt kunskap om arbetsrättsliga regelverk, gärna statliga är meriterande.

Övriga kvalifikationer 
Arbetet som HR-samordnare kräver god förmåga att samarbeta, kommunicera och skapa goda relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din ansökan
Du ansöker via vårt e-rekryteringssystem Varbi senast 211026. Logga in och sök via knappen längst ner på sidan.

I rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt med intervju, referenstagning och arbetsprov.

Mer om oss
Institutionen för Kost- och måltidsvetenskap utbildar studenter på både grundläggande och avancerad nivå för flera olika professioner med kost- och måltidsvetenskap som bas. Vår forskning är huvudsakligen inriktad mot tvärvetenskapliga aspekter av mat och måltider. Institutionen har ett 30-tal medarbetare, men är i en tillväxtfas. Besök gärna vår hemsida för ytterligare information, här.


Välkommen med din ansökan!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Maria Waling, maria.waling@umu.se

090-786 64 83

Diarienummer

AN 2.2.1-1355-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-10-26

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.