Hoppa direkt till innehållet
printicon

Institutionsadministratör

Institutionen för kirurgisk och perioperativ vetenskap

Ansök

senast

2018-12-14

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100
  • Ort Umeå

Institutionen för kirurgisk och perioperativ vetenskap består av sju enheter – anestesiologi och intensivvård, kirurgi, klinisk fysiologi, idrottslaboratoriet, hand- och plastikkirurgi, ortopedi samt urologi och andrologi. Institutionen bedriver forskning och undervisning inom dessa ämnesområden i nära samarbete med landstingsverksamheten.

Vi söker nu en institutionsadministratör för en tidsbegränsad anställning på heltid under 1 år.

Arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift är att självständigt samordna schemaläggningen för kandidatplaceringarna inom ämnena ortopedi, anestesi och urologi på Läkarprogrammet. Anställningen innebär också registrering, antagning och hantering av reservplatser för kurser inom grundutbildning/masterutbildning och uppdragsutbildningar. Andra administrativa arbetsuppgifter som ingår är bland annat lokalbokning, intygsskapande och förberedelse av material till lärare och studenter. Arkivering, protokoll, inbjudningar och enklare informationsmaterial, är också exempel på arbetsuppgifter som kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som lägst har gymnasieexamen, med tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. För att lyckas i arbetet som administratör behöver du ha ett serviceinriktat arbetssätt och ha lätt för att samarbeta med många olika människor i både universitets- och landstingsorganisation. Du bör vara en strukturerad och noggrann person som trivs med att arbeta självständigt. Du tar egna initiativ, kan prioritera bland dina arbetsuppgifter och tar stort ansvar för ditt arbete. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.

Meriterande är kunskap om universitetets administrativa system, t.ex. NyA-webben, Selma och LADOK.


Välkommen med din ansökan!

Tillträde

Omgående, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Christina Ljungberg

090-785 29 82

Marie Eriksson

072-204 65 99

Diarienummer

AN 2.2.1-1999-18

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2018-12-14