Hoppa direkt till innehållet
printicon

Laboratorieingenjör

Kemiska institutionen

Ansök

senast

2019-10-17

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 75%
  • Ort Umeå

Kemiska institutionen söker en laboratorieingenjör för samordning av laboratorieverksamheten vid ett av institutionens laboratorium. Anställningen är på deltid, 75 %, och tidsbegränsad till och med 2020-09-30. Ansök senast 2019-10-17.

Arbetsuppgifter
Som laboratorieingenjör kommer du att samordna verksamheten i en av institutionens forskargrupper. Arbetsuppgifterna innebär bland annat samordning och administration av laboratoriet, underhåll av instrument/utrustning, utbildning gällande rutiner och säkerhet, löpande skötsel, anskaffning av förnödenheter som behövs för att laboratoriet ska fungera smidigt och effektivt.

Kompetenskrav
Du har högskoleexamen inom teknikområdet eller motsvarande. Utmärkt interpersonell kommunikationsförmåga och en visad förmåga att samordna flera uppgifter krävs. En god inblick i tekniskt arbete krävs också. Det är starkt meriterande om du har utbildning inom området ledarskap och/eller gedigen dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Goda ledarskapsförmågor är meriterande. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Ansökan
Ansökan ska innehålla ett personligt brev med motivering till varför du söker anställningen, ett CV, examensbevis, relevanta intyg och betyg samt namn och kontaktinformation till minst två referenspersoner.

Sista ansökningsdag är 2019-10-17. Du ansöker via vårt e-rekryteringssystem. Logga in och ansök via knappen längst ner på sidan.

Anställningen avser deltid, 75% och är tidsbegränsad till och med 2020-09-30. Tillträde så snart som möjligt.

Närmare upplysningar lämnas av prefekt Lars Lövgren, 090-7866846 e-post: lars.lovgren@umu.se.

Information om oss
Kemiska institutionen är den största institutionen inom Teknisk-naturvetenskaplig fakultet och har närmare 200 anställda, varav ca 40 forskarstuderande och en stark och expanderande forskning. Tre större forskningsområden, Biologisk kemi, Miljö- och Biogeokemi och Teknisk kemi samlar institutionens forskning och utbildning inom kemi. Vi är också en stark partner inom KBC, Kemisk-Biologiskt Centrum. För mer information, se www.umu.se/kemiska-institutionen.

Tillträde

Snarast

Kontaktperson

Lars Lövgren

090-786 68 46

Diarienummer

AN 2.2.1-1399-19

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2019-10-17

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.